Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 14:25
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2009 » September » 23

Πρόβλημα με τον Ελλαδίτη Χρίστο Πατσατζόγλου προέκυψε στην Ομόνοια. Ο διεθνής αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κατά τη χθεσινή προπόνηση και αυτός είναι ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολή από τον σημερινό αγώνα.

Ο "Πάτσα" θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος. Πάντως οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πρόβλημα το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό..

< ... Read more »

Views: 579 | Date: 23-Sep-2009

H OMONOIA πληροφορεί το φίλαθλο κοινό της για τη προπώληση των εισιτηρίων, για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με την ΑΠΕΠ (Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου-19:00) στο Τσίρειο Στάδιο.

... Read more »

Views: 919 | Date: 23-Sep-2009

Επιτέλους πράξη που δίχνει ότι ΔΕΝ είμαστε μαλάκες κανενός 


Προχώρησε σε καταγγελία Σταμάτη
Τα παράπονα των διοικούντων την Ομόνοιας κατά του διαιτητή Μάριου Σταμάτη, ο οποίος ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης τ ... Read more »
Views: 554 | Date: 23-Sep-2009


Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Σιντιμπέ, Ασπρογένης, Αλαμπί, Κασέκε, Σκεύος Χρίστου, Ζλόγκαρ, Εφραίμ, Κατσιής, Βέντζελ, Γραμμόζης, Χριστοφή, Ζουράφσκι, Κωνσταντίνου, Αγκουιάρ, Κυριάκος, Μακρίδης, Κάσερες και Παναγή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα συμμετέχουν την Τετάρτη σε πρωινή προπόνηση.

Πιθανή εντεκάδα : Σιντιμπέ, Κάσερες, Κάτσης, Αλαμπί, Χρήστου, Κασέκε, Γραμμόζης, Αγκουιάρ, Κυριάκο, Εφρέμ, Κωσταντίν ... Read more »
Views: 540 | Date: 23-Sep-2009

Μετά το τρία στα τρία που πέτυχαν στο πρωτάθλημα, άπαντες στην Ομόνοια στρέφουν την προσοχή τους στο αυριανό (23/9, 19:00 «Α») παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Στόχος των «πρασίνων» είναι η κατάκτηση και των δυο τίτλων και έτσι αντιμετωπίζουν κι αυτή τη διοργάνωση με τη δέουσα προσοχή. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και στην αποστολή συμμετέχει κανονικά και ο Κωνσταντίνου. Αναλυτικά η αποστολή:

Σιντιμπέ, ... Read more »
Views: 914 | Date: 23-Sep-2009

ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ