Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 18:57
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2009 » November » 29 » 1 X 1 = 1 (OMΟΝΟΙΑ - Σαλαμίνα 1-1)
21:41
1 X 1 = 1 (OMΟΝΟΙΑ - Σαλαμίνα 1-1)

Ένα άσχημο βράδυ για την αγαπημένη μας ομάδα που δέν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την συνέχεια της πορείας μας για τον τίτλο. Η σημασία που είχε ο αγώνας ήταν κομβική καθώς με νίκη η ομάδα μας εδρεωνόταν για τα καλά στη θέση που της αρμόζει. Η κορυφή διατηρείται για άλλη μία αγωνιστική με τη μοναδική διαφορά η αναμονή του τελευταίου αγώνα της 11ης Αγωνιστικής που πλέον αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον για μας. 

Με λίγα λόγια 1 Χ 1 = 1. Όπως είμαστε και στην προηγούμενη αγωνιστική είμαστε και σε αυτήν. Μόνοι και ωραίοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με την διαφορά μας απο την Ανόρθωση και τον Απόλλωνα να παραμένει η ίδια.(Στους 3 βαθμούς). Το αγωνιστικό ενδιαφέρον για τον αυριανό αγώνα των ακατονόμαστων βεβαίως και δέν είναι το πρώτο μας μέλημα, παρόλα αυτά όπως μας έχει διδάξει το παρελθόν τα πρωταθλήματα στα τελευταία χρόνια δέν κρίνοντε στα ντέρπι αλλά στα υπόλοιπα παιχνίδια. Η αδυναμία μας να σκοτώνουμε τις ελπίδες των αντιπάλων μας απο νωρίς μας κτύπησε και σήμερα καθώς κάναμε δώρο στους συνδιεκδικητές του τίτλου μία ακόμη ευκαιρία να παραμείνουν κοντά στην κορυφή. Τίποτα όμως δέν έχει κριθεί. Η ομάδα μας στις πρώτες 11 αγωνιστικές, παρά το σημερινό άτυχο αποτέλεσμα παρουσίασε ομολογουμένα το καλύτερο ποδόσφαιρο δείχνοντας πως φέτος είναι μια ξεχωριστή χρονιά για την ομάδα μας.


Στο σημερινό αγώνα πήραμε ότι αξίζαμε. Αυτό που αξίζουμε όμως θα είμαστε εδώ για να το πούμε όταν με το καλό μπεί ο πράσινος μήνας ΜΑΙΟΣ. 

Πώς αγωνιστήκαμε :
Ομόνοια: Κοτσόλης, Αλαμπί, Ντάβιτσον, Καρυπίδης, Ζουράφσκι, Αγκουιάρ, Μακρίδης, Κασέκε, Κωνσταντίνου(Ζλόγκαρ), Χαραλάμπους, Χριστοφή(Εφραίμ).





Το σπουδαιότερο αντικείμενο σχολιασμού κατα την άποψη μου είναι η πραγματικά απολαυστική προσπάθεια πολλών δημοσιογράφων στα διάφορα μέσα ενημέρωσης που προσπαθούν μέσα στον εκστασιασμό τους να μας πούν ότι "αυτό ήταν". Η απάντηση μας ακόμη και ονομαστικά θα έρθει τον Μάη. Εκεί που θα πονάει με την ΟΜΟΝΟΙΑ στη κορυφή. 

Είναι λογικό ότι πολλοί περίμεναν πώς και πώς προσευχόμενοι καθημερινά για την πρώτη ψυχολογική ήττα της ομάδας μας σε μιά κακή στιγμή του τελευταίου  λεπτού στον αγώνα. Αυτή η κακιά η στιγμή φέτος ήρθε στην ώρα της. Εκεί που το πρωτάθλημα αρχίζει να ζωηρεύει, εκεί που μας καλεί 100% προσγειωμένους και συγκεντρωμένους στους στόχους μας. 
Η ομάδα μας σε σχέση με τους ακατονόμαστους ατύχησε να ισοφαριστεί στο τελευταίο λεπτό, κάτι που στο παρελθόν όποτε χρειαζόταν για τους αντιπάλους μας όταν βρισκόνταν στην αντίστοιχη θέση κάποια παρέμβαση ΠΑΝΤΟΤΕ την είχαν για να κερδίσουν σημαντικούς αγώνες στις κακές τους εμφανίσεις.
Είτε με πέναλτι ανύπαρκτα, είτε με ακυρωθέν τέρματα των αντιπάλων τους, είτε με υποδείξεις οφσάιτ και εκνευριστικά σφυρίγματα που δέν επέτρεψαν στο παρελθόν την ομάδα της Κοπ να ισοφαριστεί στο τελευταίο λεπτό. 

Εμείς δέν τα χρειαζόμαστε αυτά. Μάθαμε να χάνουμε στις κακές μας εμφανίσεις. Αλλά αυτό που κερδίσαμε εμείς είναι την καθαρή μας συνείδηση. Να είμαστε ήσυχοι ότι πήραμε αυτό που αξίζαμε σε κάθε παιχνίδι. Δέν θέλουμε ποτέ σικέ τίτλο όπως αυτούς. Εμείς θα το πάρουμε μονάχα με το σπαθί μας. 
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΒΕΒΙΑΖΜΕΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΡΑΨΟΥΝ. 

Οσο με πληγώνεις Τόσο με πορώνεις. Ομόνοια και ψηλά τα κεφάλια. Η κορυφή ήταν, είναι και θα είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ..

Θα τα πούμε..











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 898 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 5.0/1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ