Main
RSS Monday, 29-Apr-2024, 08:47
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2010 » October » 20 » Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
21:44
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε

Λοιπόν, αδέρφια ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,
Η αρχή του πρωταθλήματος μας βρήκε πίσω στη βαθμολογία, χωρίς καλές εμφανίσεις, χωρίς ουσιαστική και πιστική παρουσία της ομάδας μας. Με πάρα πολλές κίτρινες κάρτες, διαιτητικά λάθη εκ των οποίων τα περισσότερα πέρασαν απαρατηρητή εφόσον η ομάδα μας δέν ήταν αποτελεσματική στους αγώνες της. Όλα αυτά τα λάθη που έγιναν, και υπέρ και κατά,
μετά απο τις δαιμόνιες προσπάθειες των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης εξισόθηκαν με αποτέλεσμα κάθε λογής αλλόθρησκος να έχει και την εντύπωση ότι είμαστε οι ευνοημένοι του πρωταθλήματος και τες λοιπές μαλακίες που ακούμε όλοι τις τελευταίες μέρες.


Μέσα σε όλα αυτά η ομάδα μας άρχισε ήδη την αντιεπίθεση της με την πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη θέση του προπονητή και βλέποντας τους αντιπάλους να παραμιλούν απο τώρα κάτι μου λέει πως οι 26 αγώνες που απομένουν μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος θα είναι η αρχή για το τέλος τους. Και εξηγούμε πως 26 αγωνιστικές μυάζουν με ολόκληρο πρωτάθλημα το οποίο αρχίζει απο την Κυριακή με αντίπαλο το αποέλ εκ λεμεσού όπως πολύ σωστά αναφέρουν πολλά αδέρφια. Πρεμιέρα λοιπόν
στο Τσίριο στάδιο την κυριακή και η ΟΜΟΝΟΙΑ αρχίζει το πρωτάθλημα με σκοπό την νίκη και την αρχή της μεγάλης πράσινης ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗΣ αντιεπίθεσης.

Αντιεπίθεση σε όλους τους τομείς καθώς μια μόλις μέρα πριν το κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας μας ο Πράσινος Λαος έχει την ευκαιρία δημοκρατικά να ψηφίσει την νέα επιτροπή της ΘΥΡΑΣ9 που θα οδηγήσει την κερκίδα μας σε μια οπαδική νίκη στη ΛΕΜΕΣΟ.


ΚΑΘΗΚΩΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ να ενώσουμε τις γροθιες μας ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ αρχής γενομένης απο το Σαβατοκυρίακο που μας έρχεται μέχρι και τον ΜΑΗ και κάθε ΜΑΗ για να στήλουμε τα δικά μας μυνήματα στους αθλιογράφους του τόπου μας που αθρογραφούν εμετικά εναντίων της μεγάλης ΙΔΕΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και προσπαθούν με κάθε μέσο να πλήξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ που είναι για μας ΌΡΟΙ ΙΕΡΟΙ.

Το είπαμε χιλιάδες φορές. Η προπαγάνδα ήταν είναι και θα είναι πορτοκκαλί. Η καρδία μας όμως ήταν είναι και θα είναι ΠΡΑΣΙΝΗ.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 1411 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 5.0/2

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ