Main
RSS Monday, 29-Apr-2024, 08:06
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2010 » September » 22 » Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
12:46
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα

Αδέρφια Ομονοιάτες, η αρχή του πρωταθλήματος μας βρίσκει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας μόνους, απο την τρίτη κιόλας αγωνιστική και ευχές όλων μας είναι να μας βρεί εκεί και η 32η αγωνιστική.

Είναι αλήθεια ότι η ομάδα δέν εντυπωσίασε στις πρώτες αγωνιστικές, με ελαφρά εξαίρεση την τρίτη αγωνιστική που αν μή τι άλλο η ομάδα έπαιξε κάπως ανεβασμένα και δεν επέτρεψε στην Αλκή να παρακολουθήσει τον αγώνα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Η άνετη επικράτηση θα βοηθήσει σίγουρα στο ανέβασμα όλων στο στρατόπεδο της ομάδας μας για καλύτερες και πιό ουσιαστικές εμφανισεις στους επόμενους αγώνες. Στα θετικά των πρώτων 3 αγώνων, η μή απώλεια κάποιου βαθμού, η καλύτερη επιθετική γραμμή στο πρωτάθλημα και η καλύτερη άμυνα. Βέβαια όλα αυτά είναι απλά κάποια στατιστικά στοιχεία για τα οποία δέν υπάρχει ακόμα το απαιτούμενο δείγμα αγώνων για καλύτερα συμπεράσματα.

Στα αρνητικά το κατακίτρινο χρώμα στις κάρτες με την ομάδα μας να έχει δεχτεί 10 κίτρινες κάρτες σε 3 μόλις παιχνίδια. Είναι ένα στοιχείο που αργά η γρήγορα θα επηρεάζει της ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Ένα στοιχείο το οποίο πρέπει να μας ξαγρυπνήσει απο νωρίς αν δεν θέλουμε να χάσουμε τις υπηρεσίες πολύτιμων ποδοσφαιριστών στις δύσκολες καμπές του πρωταθλήματος.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή (26-10) η ώρα 18:00 με τον ΑΠΟΠ.Κ και κάτι μου λέει πως μεσοβδόμαδα θα ακούσουμε για ποδοσφαιριστές απλήρωτους και για προβλήματα με απουσίες απο τις προπονήσεις της Παφιακής ομάδας.

Νά ένας λόγος περισσότερος λοιπόν να κάνουμε την καλύτερη μας, μέχρι την επόμενη εμφάνιση και να πάρουμε άλλο ένα τρίποντο που θα μας κρατήσει μόνους και ωραίους στην κορυφή ενόψη αιωνίων.

Νά ένας λόγος να αποδείξουμε ότι φέτος εμείς είμαστε στο θρόνο του πρωταθλητή και πως εμείς είμαστε αυτοί που θα οδηγήσουμε την κούρσα του πρωταθλήματος.

Όλοι μαζί λοιπών σαν μια γροθιά να λειτουργήσουμε ενωμένοι και πεισμωμένοι όσο ποτέ άλλοτε για το υπόλοιπο της εβδομάδας, και να σπρώξουμε την ομάδα μας σε μία ακόμη νίκη απέναντι στον ΑΠΟΠ με εμφανίσεις ανάλογες των περσινών αναμετρήσεων με την Παφιακή ομάδα.


Τα δύο παιχνίδια εντός και εκτός για τη περσινή περίοδο

 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 1288 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 5.0/1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ