Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 19:58
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » Entries archive
Views: 20882 | Date: 21-Jan-2011


Ίσως είναι υπερβολικό, ίσως ακούγεται παράλογο. Κάποιοι το είπαν αρρώστια, κάποιοι άλλοι το βάφτισαν μαγεία, άλλοι το είπαν απλά ΟΜΟΝΟΙΑ.



Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που χιλιάδες Κύπριοι ταυτίστηκαν τόσο πολύ με την λέξη ΟΜΟΝΟΙΑ?
Η πορεία στο χρόνο, η επιβολή στους αντιπάλους παρά τις δυσκολίες κάθε εποχής συσπείρωναν σε τεράστιο βαθμό τους οπαδούς μιας μεγάλης ιδέας που έμελλε να μεγαλουργήσει μέσα στα χρόνια και δικαιολογημένα να αποκαλείται το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό όνομα στην Κύπρο.

Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας και τις γνώσεις μας όσο αφορά την ιστορία της ομάδας μας μέσα στα τόσα χρόνια επιβολής της στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, προβάλλοντας παράλληλα στατιστικά επιτυχιών της Ομόνοιας σε σύγκριση με τους 2 κύριους αντιπάλους μας μέσα στην ιστορία. Είναι στιγμές που οι αριθμοί λένε μεγάλες αλήθειες.




... Read more »
Views: 14588 | Date: 16-Dec-2010


Λοιπόν, αδέρφια ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,
Η αρχή του πρωταθλήματος μας βρήκε πίσω στη βαθμολογία, χωρίς καλές εμφανίσεις, χωρίς ουσιαστική και πιστική παρουσία της ομάδας μας. Με πάρα πολλές κίτρινες κάρτες, διαιτητικά λάθη εκ των οποίων τα περισσότερα πέρασαν απαρατηρητή εφόσον η ομάδα μας δέν ήταν αποτελεσματική στους αγώνες της. Όλα αυτά τα λάθη που έγιναν, και υπέρ και κατά,
μετά απο τις δαιμόνιες προσπάθειες των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης εξισόθηκαν με αποτέλεσμα κάθε λογής αλλόθρησκος να έχει και την εντύπωση ότι είμαστε οι ευνοημένοι του πρωταθλήματος και τες λοιπές μαλακίες που ακούμε όλοι τις τελευταίες μέρες.


Μέσα σε όλα αυτά η ομάδα μας άρχισε ήδη την αντιεπίθεση της με την πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη θέση του προπονητή και βλέποντας τους αντιπάλους να παραμιλούν απο τώρ ... Read more »
Views: 1413 | Date: 20-Oct-2010


'Eνα άρθρο που διαβάσαμε απο την οπαδική ιστοσελίδα της ομάδας μας ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΤΑΛΟ και αξίζει το κόπο να το διαβάσετε. Καλό είναι εκτός απο την απλή ανάγνωσή του να βάλει ο καθένας μας το μυαλό του να σκευτεί καθαρά για το πoιός είναι ο πραγματικός μας εχθρός και να αφήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να ξαναγεννηθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σας παραθέτουμε το άρθρο αυτούσιο.

(voreiopetalo.com)

«Μια ζωή μας 'θελαν πιόνια, μαριονέτες στο σανίδι.
Ξέρω 'γώ, ξέρεις κι εσύ δε πάει έτσι το παιχνίδι...
Η ιστορία, δίδαγμα, που δείχνει στους αιώνες,
κερδισμένος είναι αυτός που πάει κόντρα στους κανόνες!»

Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί, όλη μου η ζωή...Τόσο απ ... Read more »

Views: 1478 | Date: 08-Oct-2010

Σαν σήμερα 6 Οκτωβρίου το 2007 η ομάδα μας πέρασε απο το Τσίριο Στάδιο επηκρατώντας του Άρη Λεμεσού με 1-2

Τα τέρματα για την ομάδα μας πέτυχαν οι : Kαιάφας, Μκούνι

Αγωνίστηκαν οι :
Γιωργαλλίδης, Βέϊγκα, Κακογιάννης, Τζωρτζόπουλος, Κασέκε, Ντομπρασίνοβιτς, Καϊάφας, Μοσελίν (90' Γκροστανόφσκι), Μπα, Μγκούνι (85' Τοράο), Χαϊλής (68' Βακουφτσής).

... Read more »
Views: 1192 | Date: 06-Oct-2010


Αδέρφια Ομονοιάτες η μέρα που όλοι περιμέναμε έφτασε και μπρωστά μας το ντέρπι μίσους. Το ντέρπι με τον αιώνιο και μισητό μας αντίπαλο, αγωνιστικά και πάνω απ' όλα ιδεολογικά. Το αντίπαλο ιδεολογικά στεραίωμα και οι φασίστικες αντιλήψεις έρχονται απέναντί μας και καθήκων μας είναι να δώσουμε την μάχη να βγούμε νικητές σε κάθε σημείο. Αγωνιστικά μα πάνω απ' όλα ιδεολογικά.
 
Οι απέναντι φανατίζουν το μικρόνοο κόσμο τους με υπερβολές και ψέματα όπως τους μεγάλωσαν οι φασίστικες ιδέες τους. Για μας το παιχνίδι είναι ένας τρόπος αντίστασης σε ό,τιδήποτε στρέφεται αντίθετα στις αξίες μας και στην ιδεολογία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
 
Οι όποιεσδήποτε δικές μας διαφωνίες και προβλήματα παύουν ενόψη των ακα ... Read more »
Views: 1459 | Date: 01-Oct-2010


Αδέρφια Ομονοιάτες, η αρχή του πρωταθλήματος μας βρίσκει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας μόνους, απο την τρίτη κιόλας αγωνιστική και ευχές όλων μας είναι να μας βρεί εκεί και η 32η αγωνιστική.

Είναι αλήθεια ότι η ομάδα δέν εντυπωσίασε στις πρώτες αγωνιστικές, με ελαφρά εξαίρεση την τρίτη αγωνιστική που αν μή τι άλλο η ομάδα έπαιξε κάπως ανεβασμένα και δεν επέτρεψε στην Αλκή να παρακολουθήσει τον αγώνα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Η άνετη επικράτηση θα βοηθήσει σίγουρα στο ανέβασμα όλων στο στρατόπεδο της ομάδας μας για καλύτερες και πιό ουσιαστικές εμφανισεις στους επόμενους αγώνες. Στα θετικά των πρώτων 3 αγώνων, η μή απώλεια κάποιου βαθμού, η καλύτερη επιθετική γραμμή στο πρωτάθλημα και η καλύτερη άμυνα. Βέβαια όλα αυτά είναι απλά κάποια στατιστικά στοιχεία για τα οποία δέν υπάρχει ακόμα
Views: 1291 | Date: 22-Sep-2010


Ομονοιάτες, ομονοιάτισσες, απανταχού αδέρφια η ομάδα μας απο νωρίς καλείται να βάλει το όνομά της στη κορυφή της βαθμολογίας και να κρατηθεί εκεί μέχρι τέλους. Ένα καλό βήμα για την κορυφή αποτελεί ο σημερινός δύσκολος αγώνας στο εξοχικό μας με την μικτή Ομόνοιας τελευταίων χρόνων, την Αλκή. Ένα παιχνίδι που για διάφορους λόγους ξεχωρίζει απο ένα απλό παιχνίδι πρωταθλήματος, με τον ΑΡΧΗΓΟ όπως όλα δείχνουν να αγωνίζετε τελικά στο παιχνίδι.

Στόχος της ομάδας μας μόνο και μόνο η νίκη. Νίκη που θα μας μεγαλώσει το αήττητο σερί, θα δώσει καλύτερη ψυχολογία στην ομάδα και θα αγχώσει ακόμη περισσότερο τους ακατονόμαστους.


Η αποστολή της ομάδας μας συμπεριλαμβάνει μετά απο καιρό τον Δημήτρη Χριστοφή που επιστρέφει απο τον τραυματισμό του και δίνει ένα άλλο χρώμα στην αποστολή της ομάδας μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αν ... Read more »
Views: 1132 | Date: 18-Sep-2010


τέρμα το διάλειμμα τα κεφάλια μέσα - Πρασινίστε το τίτλο!!!

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα και η Κύπρος ζωντάνεψε απο κάθε άποψη. Η ευχάριστη ρουτίνα του πρωταθλήματος δίνει και πάλι γεύση στο ζεστό καλοκέρι που μας άφησε.

Οι ομάδες ξανά στη σέντρα και η τριφυλλάρα στη μάχη για το 21 τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία της.
Κακά τα ψέματα οι σκέψεις κάθε Ομονοιάτη ήταν απο την αρχή της σεζόν, ή καλύτερα απο το τέλος της προηγούμενης, η κατάκτηση του δεύτερου στη σειρά τίτλου πρωταθλήματος που θα επαναφέρει για τα καλά την βασίλισσα σε γνώριμά της μονοπάτια.

... Read more »
Views: 1100 | Date: 05-Sep-2010


Δύο μέρες μετά τον απίστευτο αποκλεισμό απο την Μέταλιστ και με καθαρό πλέον μυαλό, ακόμη η απορεία για το πώς χάθηκε αυτή η μάχη τυραννεί το μυαλό μου και το ίδιο φαντάζομαι και το δικό του κάθε Ομονοιάτη. Ένα απίθανο σενάριο διαδραματίστηκε στο "Μέταλιστ Αρένα" με την ομάδα μας να πατάει πολύ γερά στο γήπεδο και να δείχνει απο την αρχή πως είναι αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους την πρόκριση μέσα στην Ουκρανία.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα μας σε αρκετά καλή εμφάνηση και το 0-0 ήταν ένα σκόρ που έδινε πολλές ελπίδες στην ομάδα μας με βάση την εμφάνηση και την συγκέντρωση που έδειξε στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση βέβαια με προηγούμενες πικρές αναμνήσεις σε εκτός έδρας ευρωπαικούς αγώνες.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όλα έδειχναν πως ήταν θέμα χρόνου και υπομονής να φτάσει το πολυπόθητο γκόλ που θα μας έβαζε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Το γκόλ ήρθε στο 59 ... Read more »
Views: 1170 | Date: 28-Aug-2010

1 2 3 ... 11 12 »
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ