Main
RSS Sunday, 05-May-2024, 06:31
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » Entries archive
Τρίτη σερί νίκη για την Ομόνοια, η οποία χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της, έφτασε στην επιτυχία με 2-0 με γκολ των Χαραλάμπους και Εφραίμ. Σημασία βεβαίως έχει η νίκη, με το τριφύλλι να κρατά φέτος για πρώτη φορά το μηδέν παθητικό στην εστία της. Ο Εθνικός προσπάθησε για το καλύτερο, όμως όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ φάνηκε δεν είχε τις δυνάμεις για να αντιδράσει.
www.shootandgoal.com

Views: 697 | Date: 19-Sep-2009

 Δέκα φορές έχουν αναμετρηθεί ΟΜΟΝΟΙΑ και Εθνικός Άχνας στη Λευκωσία τη τελευταία δεκαετία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σημείωσε 7 νίκες, έφερε 2 ισοπαλίες και έχασε 1 φορά. Η ομάδα μας πέτυχε 24 τέρματα και δέχτηκε 7. Αναλυτικά τα αποτελέσματα με την ΟΜΟΝΟΙΑ ν΄ αναφέρεται πρώτη στο σκορ:

1998-1999  4-0

... Read more »

Views: 634 | Date: 19-Sep-2009

η αποστολή νίκης για τον Εθνικό!!

«Η αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, που θα διεξαχθει αύριο Σάββατο στις 20:00 στο ΓΣΠ είναι: Κοτσόλης, Σιντιμπέ, Ντάβινσον, Βένσελ, Κάσερες, Χαραλάμπους, Αλαμπί, Καρυπίδης, Γραμμόζης, Χρίστου, Κασέκε, Ζλόγκαρ, Πατσατζόγλου, Αγκουιάρ, Μακρίδης, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Κυριάκος, Χριστοφή,
Ζουράφσκι.

Έμειναν εκτός οι Κατσής, Παναγή, Κυριάκου, Κύπρου και Κωνσταντίνου (υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίο θα εξετάσει η διοίκηση».
Views: 698 | Date: 18-Sep-2009

Αρχίζει η δίκη …


Τη Δευτέρα ξεκινά και η νομική μάχη με τον Οκκά. Η επίσημη Ομόνοια από την στιγμή που αποφάσισε να προβεί στην αποδέσμευση του Γιάννη Οκκά ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει και όλα τα επακόλουθα στηρίζοντας την απόφασή της. Δεν υπάρχει καμιά ανησυχία στο «τριφύλλι όσο αφορά αυτό το θέμα και σίγουρα δεν αποπροσανατολίζει την ομάδα από τους στόχους της. Αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τους «πράσινους» είναι ο αγώνα με τον Εθνικό όπως και οι αγώνες που θα ακολουθήσουν.
Views: 605 | Date: 18-Sep-2009


Η ανατροπή

 
"Κάναμε κάτι καλό. Ήταν δύσκολο για τα παιδιά να αντιδράσουν, αλλά τα κατάφεραν. Βλέποντας την εικόνα των πρώτων 30’ λεπτών, ειδ ... Read more »

Views: 667 | Date: 17-Sep-2009


Εισιτήρια με Εθνικό


Ο Εθνικός το ερχόμενο Σάββατο (20:00), πρώτα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στη συνέχεια, την ερχόμενη Τετάρτη (19:00) ο Ολυμπιακός για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Κόκα-Κόλα, είναι οι δύο επόμενες συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρασίνων μέσα στο ΓΣΠ.

 

... Read more »
Views: 623 | Date: 16-Sep-2009

 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΣ...
ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΜΑΣ... ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ... ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΜΑΚΑΡΕΙΟ .. ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΛΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΕΞΑΛΑ ΤΟ 2-0 ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ.. 

Με ηγετική μορφή τον αγαπιτό τους Κ.Μακρίδη.. και τους Εφραίμ, Αλωνεύτη ασταμάτιτους στα φτερά η ομάδα μας κατάφερε να ανατρέψει ένα σκόρ το οποίο φενόταν χαμένο απο χέρι..

Μπορεί κανείς μετά απο μιά μεγάλη νίκη να ξεχνά κάποια γεγονότα αλλά πρέπει να υπολογίσουμε ότι σε αυτή την υπερ-προσπάθεια για ανατροπή είχαμε πρώτο αντίπαλο τον διαιτητή ο οποίος σε κάθε ευκαιρία έσ ... Read more »
Views: 628 | Date: 13-Sep-2009

ΣΤΟ ΜΑΚΑΡΕΙΟ - ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ - ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ +5 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ!!

Η Ομόνοια αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 27', κατάφερε να πάρει μια παλικαρίσια νίκη απέναντι στη Δόξα μέσα στο Μακάρειο με 4-2 και να κάνει το απόλυτο σε δυο παιχνίδια.
Views: 810 | Date: 13-Sep-2009

ΠΡΑΣΙΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΦΗ

 ευχαριστούμε τους ακατονόμαστους αλλά τώρα ... Read more »
Views: 685 | Date: 13-Sep-2009

Αλλαγές προανήγγειλε εμμέσως ο Τάκης Λεμονής στη σημερινή συνέντευξη τύπου ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τη Δόξα. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι ενδέχεται να γίνουν αλλαγές στην ομάδα για καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και περισσότερη ταχύτητα στην επίθεση
.

πηγή : www.24sports.com.cy

Views: 745 | Date: 11-Sep-2009

« 1 2 ... 9 10 11 12 »
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ