Main
RSS Sunday, 05-May-2024, 07:39
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » Entries archive
 
OMONOIA - απόλλων 2-1

Ενα παιχνίδι σταυροδρόμι για τη συνέχεια του πρωταθλήματως κέρδισε η ομάδα μας χθές στο ΓΣΠ. Η ομάδα μας επικράτησε του απόλλωνα με 2-1 κάνοντας για 5η φορά στο φετινό παιχνίδι την ανατροπή στο σκόρ. Προηγήθηκαν οι ανατροπές με Δόξα, Αεπ, Απέπ και Ανόρθωση.

Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα παρακολουθήσαν οι περίπου 13 με 14 χιλιάδες φίλοι της ομάδας μας, που είδαν την ομάδα μας να βρέθετε πίσω στο σκόρ σε μιά χρονική στιγμή που όλοι ετοιμαζόμασταν για την ανάπαυλα.
Views: 9150 | Date: 31-Jan-2010



Σε μιά πολύ σημαντική για την μετέπειτα πορεία της στροφή μπαίνει η ομάδα μας στον Σαβατιάτικο αγώνα με τον απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Η ομάδα μας ερχόμενη απο την μεγάλη νίκη στο ντέρπι με την ανόρθωση ψάχνει την 2η σερί επιβολή σε ντέρπι, κάτι το οποίο θα της δώσει μια έξτρα δυναμική για τη κατάκτηση του τίτλου!

Ο αγώνας στο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 14:30 και οι φίλοι της Ομόνοιας μπορούν να προμηθεύονται απο χθές Τετάρτη τα εισιτήρια τους για το κρίσιμο αυτό αγώνα. ... Read more »
Views: 1064 | Date: 28-Jan-2010

  ανόρθωση - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3

 Με μιά πολύ καλή εμφάνιση και με χαρακτήρα πρωταθλητή η ομάδα μας άλωσε για ακόμη μιά φορά το φιλικό γήπεδο που φιλοξενεί την ανόρθωση με το επιβλητικό 1-3.

 Η ομάδα μας αν και βρέθηκε πίσω στο σκόρ απο νωρίς δέν έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα την αυτοσυγκέντρωσή της και πήρε ένα πολύ ... Read more »

Views: 2044 | Date: 23-Jan-2010

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ


Βρισκόμαστε σε μία σημαντική καμπή του φετινού πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε τρεις βαθμούς από τη κορυφή.  Όλοι νιώθουμε πως μπορούσαμε καλύτερα. Και αφού θα μπορούσαμε καλύτερα, σημαίνει ότι μπορούμε και σε ενεστώτα και σε μέλλοντα χρόνο. Ξέρουμε όλοι,  πως ποτέ δε τα παρατήσαμε και δεν υπάρχει περίπτωση να καμφθούμε ακόμη και σε πολύ δύσκολες ώρες.

Όλοι βιώνουμε συναισθήματα, όλοι αντιδρούμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Κατά βάθος όμως, όλοι ξέρουμε πως,  αν πρόκειται ν’ αντ ... Read more »

Views: 7460 | Date: 21-Jan-2010


Ανακοινώσεις επίσημης ιστοσελίδας www.omonoia.com.cy

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδα μας για το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ατομικό πρόγραμμα έκανε στη σημερινή προπόνηση ο Μπρούνο Αγκουϊάρ. Κανονικά, αλλά με επιφύλαξη προπονήθηκαν οι Κωνσταντίνος Μακρίδης και Χρήστος Πατσατζόγλου. Στο γυμναστήριο προπονήθηκε ο Χρήστος Καρυπίδης.

 Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 11 το πρωί.

TA EIΣΙΤΗΡΙΑ

... Read more »

Views: 1120 | Date: 19-Jan-2010

  
Στο πιό περεργο παιχνίδι της χρονιάς η ομάδα μας αναδείχτηκε νικήτρια με 4-3. Ένα παιχνίδι που η ομάδα μας αγωνίστηκε με τεράστια αγωνιστικά προβλήματα, με την απουσία της μισής εντεκάδας. Για πρώτη φορά μετά απο σχεδόν 8 μήνες αγωνίστηκε ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας μας ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΙΔΗΣ και έτυχε της θερμής υποστήριξης των οπαδών, πρίν αλλά και μετά τον αγώνα. Στα αξιοσημείωτα η συγκηνιτική εμφάνιση καρδιάς και ψυχής του ΜΙΧΑΛΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, που πέτυχε το πρώτο του χάτ-τρίκ στη φετινή περίοδο.
 
... Read more »
Views: 1536 | Date: 17-Jan-2010

 
 
 
Αντίστροφη μέτρηση για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με την απέπ. Η ομάδα μας προετοιμάζεται όπως όπως για το επόμενο της παιχνίδι καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ 8 παίκτες δέν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας μας για το τρίποντο.
 
Συνγκεκριμένα οι Χαραλάμπους και Γραμόζης συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτ ... Read more »
Views: 1080 | Date: 15-Jan-2010

Ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Λεάντρο για την ομάδα μας.
 
 
Η σχετική ανακοίνωση απο την επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας.
 
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου με το Βραζιλι ... Read more »
Views: 1533 | Date: 13-Jan-2010

Συνέντευξη Ερνάν Ρενχίφο "Θέλω να κατακτήσω πρωτάθλημα με την ΟΜΟΝΟΙΑ"
 
 
Πώς τα πας στη νέα σου ομάδα;
-Είναι καλά στην Ομόνοια. Από τη στιγμή που έφτασα στην Κύπρο, μου
συμπεριφέρονται όλοι πολύ καλά.

Στεναχωριέσαι που έφυγες από την Πολωνία;
-Ναι, αλλά δεν μπορούσα να μείνω κάπου που δεν με ήθελαν. Κρατώ τις καλές στιγμές από την παρουσία μου εκεί.

Γι ... Read more »
Views: 1275 | Date: 12-Jan-2010



Η ομάδα μας προετοιμάζεται κανονικά για τον Σαβατιάτικο αγώνα με τον Εθνικό στο Δασάκι της Αχνας. Το ιατρικό δελτίο της ομάδας μας φέρνει τα πρώτα θετικά στοιχεία για τη συμμετοχή του Στάθη αλωνεύτη στο παιχνίδι για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Απο σήμερα ξεκήνισε κανονικά και η προπώληση των εισιτηρίων.


... Read more »
Views: 942 | Date: 07-Jan-2010

« 1 2 3 4 5 ... 11 12 »
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ