Main
RSS Sunday, 05-May-2024, 07:30
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » Entries archive


Με το μυαλό στην Oυκρανία και τη καρδιά στην τριφυλλάρα μπήκαμε στην τελική ευθεία για τον επαναληπτικό αγώνα με την Μέταλιστ. Η ομάδα μας ταξιδέυει στην Ουκρανία με το εις βάρος της αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα, παρά την πολύ καλη εμφάνιση(0-1). Στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αρκετός κόσμος ο οποίος για ακόμη μια φορά αφήνει πίσω οικονομικές κρίσεις, διακοπές και ταξιδεύει στο πλευρό Της.

Οι ευχές όλων μας για μιά μάχη μέχρι τέλους και αυτή τη φορά με τη τύχη να ευνοήσει επιτέλους την ομάδα μας σε ευρωπαικό αγώνα. Η ουκρανική ομάδα κάθε άλλο απο κλίμα εφορίας έχει αυτή τη περίοδο και ίσως είναι ένας λόγος παραπάνω οι ποδοσφαιριστές μας να αφήσουν πίσω την απαισιοδοξία και να κτυπήσουν τη πρόκριση σαν ίσος προς ίσο.

Στην αποστολή δύσκολα θα βρεθεί ο Λομάνα Λούα Λούα, ενώ σίγουρα εκτός θα είναι για ακόμη ένα παιχνίδι ο Δημήτρης Χριστοφή και ο Δημήτρης Γραμμό ... Read more »
Views: 1539 | Date: 24-Aug-2010

Στα ευχάριστα τώρα..


Η απέραντη χαρά και ικανοποίηση που αντικρίσατε όλοι αδέρφια μου σήμερα στα πρόσωπα των ακατονόμαστων γαλάζιων του σχολείου, της γειτωνειάς σας, του στρατοπαίδου, των κολεγίων σας και του χώρου εργασίας σας, είναι μια Τεράστια απόδειξη του πόσο πολύ θα τους πονέσει το τρόπαιο αυτό!!!

Όταν άλλοι είναι οπαδοί στα λόγια και στις χαρές, όταν άλλοι ειναι οπαδοί περήφανοι στις επιτυχίες, στις αποκοπές βαθμών απο τη βασίλισσα, στις δικές μας απώλειες, όταν άλλοι πανηγυρίζουν σαν τίτλο κάθε γκόλ απέναντι στην ομάδα μας, ΕΜΕΙΣ είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ στην καρδία. Και μιλάμε για μια καρδιά που έχει περάσει απο χιλιάδες οδύσσιες, απο δεκάδες ήττες, απο άπειρες στιγμιαίες πίκρες. Αυτή η καρδιά λοιπών, μεγάλωσε σκληραγωγημένη, έμαθε απο νωρίς πως είναι για δύσκολα πράματα αυτή η καρδιά. Έμαθε απο νωρίς να είναι ΟΜΟΝΟΙΑ.

ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.. ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟ ... Read more »
Views: 1358 | Date: 26-Apr-2010

Πάρτυ τρελλό θα στήσω στο Παπαδόπουλος!!! Αφιερωμένο!!!

Ενώ το κορμί και το μυαλό περιμένουν υπομονετικά και αδημωνούν για τη στέψη της βασίλισσας της καρδιάς μας, η ανάγκη να περιγράψω τα όσα νιώσαμε όλοι είναι μεγάλη.
Μετά απο ένα ολόκληρο 24ωρο και το μυαλό πλέον ήρεμο και σε θέση να σχηματίσει άποψη για το τί είδαν τα μάτια μας τη Κυριακή που μας πέρασε, πάμε να κάνουμε ένα νοερό περίπατο απο όσα έγιναν.

Αρχίζοντας απο τα δικά μας, το τσίριο θύμιζε καζάνι απο τα παλιά, με το κόσμο μαζεμένο απο πολύ νωρίς για να σπρώξει την ομάδα σε άλλη μια νίκη. Ο παλμός της κερκίδας ήταν συγκλονιστικός και η ψυχή του κάθε Ομονοιάτη που παρέμεινε στο γήπεδο ακόμη και μισή ώρα μετά το τέλος του αγώνα για να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές, να τους δίξει ότι είμαστε δίπλα τους, και για να κάνει τα καθοδηγούμενα γαλανά απο απέναντι να υποκληθούν ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Στα αγωνιστικά η ο ... Read more »
Views: 1212 | Date: 20-Apr-2010

                 




ΕΞΑΣΚΗΘEIΤΕ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ!!! Come on rabbits! ! !
Views: 1318 | Date: 25-Mar-2010

 Με τα δάκτυλα παγωμένα στο πληκτρολόγιο, δίπλα στο ποτήρι με το φραπεδάκι και το άσμα του ΥΜΝΟΥ σου βασιλισσά μου, σου γράφω πάλι απο αγάπη.



Είναι στιγμές που ειλικρινά τα αισθήματα φουντώνουν τόσο πολύ μέσα μας, που κάθε λεπτό μοιάζει αιώνας, κάθε λεπτό μοιάζει πληγή. Είναι στιγμές που το μυαλό χάνεται στο κενό, βαδίζει σε διαδρόμους του παρόντoς, του παρελθόντος και του μέλλοντoς.
Το γεφύρωμα των σκέψεων αυτών δημιουργούν ένα απίστευτο αίσθημα της ανάγκης να βρεθώ κοντά σου.

 Λίγες είναι οι μέρες πρίν το ντέρπι. Πολύ λιγα τα λεπτά. Ελάχιστα τα δευτερόλεπτα. Κλάσματα των δευτερολέπτων στο μυαλό μας. Όλα κινούνται με ταχύτητες φωτός. Ο έλεγχος χάνεται. Η αίσθηση του χρόνου αποτελεί παρελθόν απο τον οργανισμό μας. Βουίζουν ... Read more »
Views: 3190 | Date: 18-Mar-2010


Μετά και την λευκή ισοπαλία 0-0 στο κοτέτσι η ομάδα μας εκμεταλεύτηκε πλήρως την ευκαιρία να ανεβεί εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος, 3 αγώνες πρίν το τέλος της κανονικής διάρκειας του φετινού μαραθωνίου, και 9 αγώνες πρίν το φινάλε.

 Μέσα σε ένα παγομένο και μουντό συννεφιασμένο κλίμα, πανυγήρισαν οι 8 περίπου χιλιάδες Ομονοιάτες που βρέθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας, την επάνοδο στην κορυφή. Είδαν ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα απο τον Μagic Zουράφσκι και το πρώτο φετινό τέρμα πρωταθλήματος για τον φορμαρισμένο Δημήτρη Χριστοφή.

 Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η επιστροφή του Στάθη Αλωνεύτη η οποία ενθουσίασε τον Πράσινο Λαό που αποθέωσε τον αριστεροπόδαρο στάρ της ομάδας, που μέσα στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε, παρόλ
Views: 1031 | Date: 01-Mar-2010

Ολα τα άλλα τα είπαμε.. τώρα απλά αυτο.
Views: 1003 | Date: 23-Feb-2010



Μετά απο ένα πολύ μέτριο απο πλευράς ποιότητας παιχνίδι η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την ομάδα του παραλιμνίου. Η μετριότητα των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο παιχνίδι, απέφερε φυσιολογικά ένα λευκό 0-0.

Μηδέν και στις τελικές προσπάθειες κυρίως της ομάδας μας που δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκόλ. Η καλά στημένη διπλή αμυντική γραμμή της ένωσης εμπόδισε δυστυχώς, για άλλη μία χρονιά το επιθετικό προσανατολισμό της ομάδας μας, και της στέρησε 2 πολύ σημαντικούς βαθμούς για την κατάκταση του πρωταθλήματος.

Ένα πρωτάθλημα που έτσι κι αλλιώς θα κριθεί στην φάση των ομίλων, με την ομάδα μας πλέον να καλείται να κερδίσει τους 5 αγώ ... Read more »
Views: 2193 | Date: 14-Feb-2010

 

Μετά απο ένα πολύ καλό παιχνίδι η ομάδα μας αναδείκτηκε νικητρια και πήρε δίκαια ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που της δίνει μια άλλη δυναμική ενόψει τίτλου.

Η πορεία για το πρωτάθλημα μπαίνει στα τελικά στάδια όσο αφορά τη κανονική διαρκεια του πρωταθλήματος πρίν τους αγώνες των ομίλων και η ομάδα μας, δημιουργεί πλέον ένα πολύ δυνατό ψυχομένο σύνολο. Μετά τις 3 σερί ανατροπές και την τεράστια σημασίας νίκη στην Πέγεια, σε ένα γήπεδο που πρώτη φορά σε 3 αγώνες φεύγουμε με τη νίκη, η ομάδα μας έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για να κάνει το επιβαλλόμενο 5 στα 5 πρίν τον αγώνα με το σκατό.


... Read more »
Views: 1233 | Date: 07-Feb-2010


Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας παρουσιάζει απο μόνο του ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα. Λίγο η περσινή αποτυχία, λίγο τα όσα εξελίσσονται τις τελευταίες μέρες στα του κυπριακού ποδοσφαιρου, λίγο η αναγεννημένη ψυχολογία της ομάδας μας μετά τις 3 σερί ανατροπές και νίκες, εκ των οποίων η νίκη στο παπαδόπουλλος που θυμίζει κάτι απο 2001.

Όλα αυτά συντελούν ένα εξερετικά ενδιαφέρον pre-game ενόψει απόπ στην Πέγεια. Σε όλα αυτά προσθέτουμε το ενδιαφέρον στην αναδρομή του πρόσφατου παρελθόντως, όταν στον περσινό αντίστοιχο αγώνα οι Πεγειώτες με παρόμοιο τρόπο "ζήτησαν" κάτι περισσότερο απο τον αγώνα απέναντι στην ομάδα μας. Τα όσα περίερ ... Read more »
Views: 1065 | Date: 05-Feb-2010

« 1 2 3 4 ... 11 12 »
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ