Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 19:07
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2010 » February » 7 » Επικράτηση Με συνέχεια!!
21:13
Επικράτηση Με συνέχεια!!
 

Μετά απο ένα πολύ καλό παιχνίδι η ομάδα μας αναδείκτηκε νικητρια και πήρε δίκαια ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που της δίνει μια άλλη δυναμική ενόψει τίτλου.

Η πορεία για το πρωτάθλημα μπαίνει στα τελικά στάδια όσο αφορά τη κανονική διαρκεια του πρωταθλήματος πρίν τους αγώνες των ομίλων και η ομάδα μας, δημιουργεί πλέον ένα πολύ δυνατό ψυχομένο σύνολο. Μετά τις 3 σερί ανατροπές και την τεράστια σημασίας νίκη στην Πέγεια, σε ένα γήπεδο που πρώτη φορά σε 3 αγώνες φεύγουμε με τη νίκη, η ομάδα μας έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για να κάνει το επιβαλλόμενο 5 στα 5 πρίν τον αγώνα με το σκατό.




Στο παιχνίδι ξεχωριστή απόδωση είχε ο τερματοφύλακας μας, που κράτησε σε πολλές περιπτώσεις την εστία του ανέπαφη και έδωσε το σύνθημα της νίκης. Σημαντικότατο είναι και το φορμάρισμα Μακρίδι και Χριστοφή που αποτέλεσαν την πηγή στις επιθετικές ενέργειες της ομάδας μας. Ντεπούτο ως βασικός, με τέρμα ο Περουβιανός Ρενχίφο που έδειξε πανω απ' όλα θέληση και πάθος στο παιχνίδι του, το οποίο ευχόμαστε να γίνει όλο και καλύτερο στη συνέχεια.

Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα μας έδειξε πως πρέπει να βελτιωθεί αρκετά σε όλους τους τομείς, και τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι ότι καλύτερο για να δέσουν μεταξύ τους με το καλύτερο τρόπο, τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και οι γραμμές της ομάδας, για την φάση των ομίλων.

Ήταν πολλά τα αμυντικά λάθη και στο παιχνίδι με την Πεγειώτικη ομάδα, που λίγο έλειψε να τημορίσουν την ομάδα μας, η οποία χάρη στον Γιωργαλλίδη που δείχνει να επανέρχετε αργά και σταθερά σε ψηλές αποδώσεις, ανασυγκρωτήθηκε στο 2ο ημίχρονο και ζήτησε με αξιώσεις τη νίκη την οποία πήρε μετά απο πολύ καλές επιθέσεις στο Β μέρος της αναμέτρησης.



Πως αγωνιστήκαμε:
Γιωργαλλίδης, Αλαμπί, Ντάβιτσον, Βέντζελ, Εφραίμ, Μακρίδης, Γραμμόζης, Ρενγκίφο, Χαραλάμπους, Αλωνεύτης, Χριστοφή



Οι δηλώσεις του Προπονητή :
«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη. Ποτέ άλλοτε δεν καταφέραμε να κερδίσουμε σε αυτό το γήπεδο, ενώ και οι άλλες μεγάλες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα είχαν απώλειες βαθμών στο συγκεκριμένο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορέσαμε να φτιάξουμε τις ευκαιρίες, αφού φτάναμε έξω από την περιοχή και εκεί δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό, αφού η αντίπαλος μας έκλεισε καλά τους χώρους και δεν μας άφησε περιθώρια να πετύχουμε κάποιο γκολ.
Στην επανάληψη στην
αρχή κινδυνέψαμε από τον ΑΠΟΠ, όμως στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ στη συνέχεια, γιατί υπάρχει αρκετός δρόμος και το πρωτάθλημα κατά την γνώμη μου θα κριθεί στη δεύτερη του φάση.»


Tα στιγμιότυπα του αγώνα(ΗeismanG9-kifines.com)

Σε μιά άλλη εξέλιξη :
Αύριο θα διενεργηθούν εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές. Φθάνει στην Κύπρο για τον σκοπό αυτό ο Ερίκ Ντουράς εκ μέρους του Γαλλικού κέντρου με το οποίο συνεργάζεται η Ομόνοια.
 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 1237 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 5.0/1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 1
1 mikeas  
0
Omonoia Laos Protathlima

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ