Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 17:34
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2009 » November » 22 » ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ..!!! Αρης-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1
21:21
ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ..!!! Αρης-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1
 Σε ένα απο τα δυσκολότερα παιχνίδια της φετινής χρονιάς η ομάδα μας πήρε το ζητούμενο που ήταν οι 3 βαθμοί. Μπορεί η ομάδα μας να μήν ενθουσίασε όμως σε κανένα σημείο του αγώνα δέν κινδυνεύσαμε τόσο που να υπήρχε ο σοβαρός κίνδυνος της απώλειας. Η ομάδα του άρη παρουσιάστηκε αξιοπρεπέστατα στον αγωνιστικό χώρο και δέν κλίστηκε στα καρέ του όπως έκαναν κάποιοι που θέλουν να θεωρούντε μεγάλοι αντιπάλοι.

Το τελικό 0-1 μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους καθώς η ομάδα μας για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι κρατά ανέπαφη την εστία της. Πέραν τούτου η ομάδα μας σήμερα είχε να αντιμετωπίσει μια ομάδα που πάλεψε 90 λεπτά το θετικό αποτέλεσμα και κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που πήρε απο νωρίς για να είναι σήμερα πανάξια μόνη και ωραία στη κοριφή.



Πώς αγωνίστηκε η ομάδα μας:
ΟΜΟΝΟΙΑ: Κοτσόλης, Αλαμπί, Ντάβινσον, Καρυπίδης, Ζουράφσκι, Αγκουιάρ (63΄ Γραμμόζης), Μακρίδης, Κασέκε, Χαραλάμπους, Αλωνεύτης (90+ Βέντσελ), Χριστοφή (83΄ Κυριάκος).

Η ομάδα μας μπήκε απο νωρίς για να πάρει τη νίκη. Τα πρώτα 10 λεπτά ήταν καταιγιστική και απο πολύ νωρίς με το πρώτο φετινό πέναλτυ πήραμε το προβάδισμα. Η ομάδα μας αναζήτησε το 2ο γκόλ όμως δέν ήρθε. Παρ' όλα αυτά η ομάδα έλεγχε το ρυθμό του αγώνα μέχρι και το τέλος του 1ου ημιχρόνου.
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας δέν ήταν τόσο δυναμική καθώς η κούραση των τρελλών εμφανίσεων που είδαμε φέτος, καθώς και η απουσία των Εφρέμ και Κωσταντίνου ίσως ήταν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα μας σήμερα για να εδρεώσει την νίκη της. Νίκη η οποία χειροκροτήθηκε και απο της δύο ομάδες καθώς ήταν αποδειγμένη η υπεροχή στη ποιότητα της ομάδας μας σε όλο το παιχνίδι.
Τέτοιες νίκες σίγουρα είναι σημαντικές πρίν απο τα ντέρπι. Η ομάδα πέρασε με επιτυχία και αυτό το εμπόδιο και πλέον βλέπει το επόμενο με την Νέα Σαλαμίνα.


ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΡΕΛΛΑ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ


Ο Κόσμος για άλλη μιά φορά εντυπωσιακός. Ο παλμός σε παιχνίδια με αντιπάλους όπως τον άρη είναι μοναδικός και η θύρα 9 για ακόμη ένα παιχνίδι έδωσε μαθήματα προς όλους. Αυτό θα πεί κερκίδα: να έχεις τη δύναμη να στηρίζεις την ομάδα σου εντός και εκτός 90 λεπτά όποιος και να είναι ο αντίπαλος, να αποδεικνύεις πως όλα τα παιχνίδια έχουν τη δική τους σημασία. Και όλα αυτά προς απάντηση αυτών που σε ντέρπι έχουν όσους οπαδούς έχουμε εμείς εκτός έδρας. 



Πάει κι αυτό το εμπόδιο. Το κρύο έχει κάνει για τα καλά την εμφάνιση του στην θύρα 9 και σε όλους τους απανταχού Ομονοιάτες και Ομονοιάτισες. Ένα κρύο βράδυ της κυριακής και ένα ολόκληρο παγωμένο χειμώνα ετοιμαζόμαστε να περάσουμε όλοι στην Ομόνοια μέχρι και το ΜΑΙ.



Ti είπε ο Τάκης Λεμονής
«Η σημερινή μας νίκη είναι πολύ σπουδαία από βαθμολογικής απόψεως.  Ο Άρης στο σημερινό παιχνίδι δεν μας έδωσε την δυνατότητα να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε. Δεν κινδυνέψαμε αλλά δεν παίξαμε και όπως έπρεπε. Πρέπει να βελτιώσουμε τον ρυθμό μας γιατί η συνεχεία είναι δύσκολη. Είμαστε στην κορυφή και πρέπει να παραμείνουμε. Δείξαμε χαραχτήρα στο σημερινό παιχνίδι και για ακόμη ένα παιχνίδι δεν δεχτήκαμε τέρμα».



Ο ΣΤΑΘΗΣ ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ:
«Δεν έχει σημασία το σκορ αλλά η νίκη. Πήραμε ακόμη ένα τρίποντο και παραμένουμε στη κορυφή. Δεν συνδυάσαμε την νίκη με καλή εμφάνιση αλλά πήραμε το ζητούμενο που ήταν οι τρείς βαθμοί».
Ο Στάθης Αλωνεύτης με τη κάρτα που δέκτηκε χάνει τον επόμενο αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ

Tί δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας(Θεόδορος Καυκαρίδης)

«Αν και δεν ήμασταν καλοί αγωνιστικά, πήραμε μια πολύτιμη νίκη που μας κράτησε πλέον μόνους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Είναι φυσιολογικό σε κάποια παιχνίδια η ομάδα μας να μην ανεβάζει τους αναμενομένους ρυθμούς, καθώς η πίεση είναι μεγάλη και σίγουρα κάποιες νίκες θα παρθούν με μέτριες παρουσίες. Το ότι βρισκόμαστε πλέον μόνοι στην πρώτη θέση δεν δηλώνει κάτι διότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κριθεί το πρωτάθλημα. Ακολουθούν δύσκολοι αγώνες, οι οποίοι ναι μεν δεν είναι καθοριστικοί αλλά είναι σημαντικοί. Οι παίκτες μας πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι».

«Είναι πολύ ικανοποιητικό το γεγονός ότι η ομάδα μας για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι δεν έχει δεχθεί τέρμα. Το γεγονός αυτό δείχνει την καλή ανασταλτική λειτουργία της Ομόνοιας, η οποία πλέον έχει πολύ πιο καλές τοποθετήσεις απ’ ότι στην έναρξη του πρωταθλήματος»




Σχόλιο για την διαιτησία του "κύριου" Ηλία.(οmonoa.ucoz)

Λυπάμαι πραγματικά που υπάρχουν τέτοιοι διαιτητές σε επίπεδα Α κατηγορίας. Βέβαια  με τέτοιους διαιτητές έχουν χορτάσει τα μάτια μας και δέν περιμένουμε πως θα μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να βελτιωθούν αφού έχουν τη στήριξη που χρειάζονται απο την επιτροπή διαιτησίας και την Κοπ γενικότερα. 

Για το παιχνίδι σήμερα για άλλη μια φορά μας απέδειξαν ότι δέν έχουν ιδέα απο διαιτησία αυτοί οι άνθρωποι. Μόνο κακό στο ποδόσφαιρο μας μπορούν να κάνουν.

Και για να γίνω πιό συγκεκριμένος: ο άνθρωπος αυτός μας έδωσε ένα πέναλτυ που σαν Ομόνοια δέν είχαμε την ανάγκη ποτέ απο τέτοιου είδους πέναλτυ. Στη συνέχεια διπλασιάζει τα λάθη του με τον χειρότερο τρόπο. Δέν δίνει το καθαρό πέναλτυ στον Αλωνεύτη και έρχεται να του δώσει και κίτρινη κάρτα με την οποία του στερεί το δικαίωμα να συμμετέχει στον επόμενο αγώνα της ομάδας μας. Πέραν αυτών ο "Κύριος" Ηλία χθές αρνείται να σφυρίξει το καθαρό πέναλτυ του Άρη λές και είμαστε ομάδα που υποστηρίζουμε τέτοιες ενέργειες. Για να καταλάβουμε πόσο ανίκανος είναι αυτός ο κύριος έδωσε κάρτα σε παίκτη του άρη που δέν είχε καμία ανάμοιξη με την παράβαση που έκανε άλλος ποδοσφαιριστής του άρη (εκτέλεση φάουλ πρίν σφηρίξει ο διαιτητής). Τα τραγικά λάθη του "κύριου" Ηλία δέν είχαν τέλος καθώς έκλεισε τα μάτια του στην κόκκινη που έπρεπε να δώσει στον Μίχαλτσα για κτίπιμα του Ντάβιτσον εκτός φάσης. Τέτοιους διαιτητές να τους χέρεστε κύριοι της επιτροπής.



AΛΛΑ ΑΡΘΡΑ


*Ικανοποίηση, Αφωσίωση και τώρα Άρης


*Πάει κι αυτό..Νίκη Τίτλου δηλώνει ο Λεμονής



*ΖαελΙΣΤΕ τους..

*Αφιέρωμα στο Γ.Εφρέμ


*Συνέντευξη Μανόλι Μάνου, 27 Σεπτεμβρίου (ΦΟΥΤΣΑΛ)


 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 1207 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 5.0/1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ