Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 19:32
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2009 » September » 11 » Mε αλλαγές εν' όψη Δόξας
18:49
Mε αλλαγές εν' όψη Δόξας
Αλλαγές προανήγγειλε εμμέσως ο Τάκης Λεμονής στη σημερινή συνέντευξη τύπου ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τη Δόξα. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι ενδέχεται να γίνουν αλλαγές στην ομάδα για καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και περισσότερη ταχύτητα στην επίθεση
.

πηγή : www.24sports.com.cy

Όλους τους ποδοσφαιριστές του είχε στη διάθεσή του στην χθεσινή (11/9) προπόνηση οΤάκης Λεμονής εκτός του Σιντιμπέ, ο οποίος θα επιστρέψει σήμερα (11/9) στο «Ηλίας Πούλλος». Στην χθεσινή προπόνηση οι διεθνείς ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπεία, ενώ από σήμερα θα ξεκινήσουν οι δυνατές προπονήσεις για να μπορέσει ο Ελλαδίτης τεχνικός να οργανώσει τα πλάνα του για τον αγώνα της Κυριακής (13/9) με τη Δόξα

πηγή : www.24sports.com.cy

Η Συνέντευξη του Τάκη Λεμονή

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Τάκη Λεμονή (ΠΗΓΗ: ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ)

Η εικόνα της ομάδας, η αναγκαιότητα ο κάθε παίκτης να λειτουργήσει για το σύνολο, ο αγώνας με τη Δόξα, ο Μακρίδης και οι μετεγγραφές ήταν τα κυριότερα θέματα στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Τάκη Λεμονή. Παραθέτουμε τις κυριότερες ατάκες του.

Η ομάδα

«Θέλει χρόνο να δέσει. Κάποιοι παίκτες να μπουν γρήγορα στη φιλοσοφία της ομάδας. Το δουλεύουμε συνεχώς. Το κλειδί είναι όμως να συνειδητοποιήσουν οι παίκτες πως η διάκριση του καθενός ξεχωριστά θα γίνει μέσα από τη διάκριση της ομάδας. Πάνω απ΄ όλα είναι η ομάδα. Αυτό δε το διαπραγματεύομαι με τίποτα. Σε ότι αφορά το υλικό, η χρονιά είναι μεγάλη και σημασία δεν έχει ποιος ξεκινά, αλλά ποιος τη τελειώνει».

Ο Μακρίδης

«Ήταν μία ευτυχής συγκυρία για μας η απόκτησή του. Από πλευράς ετοιμότητας και εγκλιματισμού δε χρειάζεται χρόνο. Θα είναι στην αποστολή, αν θα παίξει από την  αρχή ή κάποια στιγμή στον αγώνα θα το δείτε. Δε τον προορίζω για τα άκρα, αλλά στον άξονα με ρόλο ανάλογα με τη διάταξη της ομάδας.

Η Δόξα

«Είναι επικίνδυνος αντίπαλος. Ίσως κάνουμε κάποιες αλλαγές, προκειμένου να βελτιώσουμε τη κυκλοφορία μας. Έχουμε δει τη Δόξα 4 φορές και μερικά περσινά της παιχνίδια. Έχουμε μία καλή εικόνα.

Οι μετεγγραφές

«Δεν μας ενδιέφερε ποτέ ο Σεϊταρίδης. Σε ότι αφορά τις 15 μετεγγραφές που έγιναν, 3 παιδιά αποκτήθηκαν πριν έρθω και ζήτησα να παραμείνουν. Απ' εκεί και πέρα, είχα προαναγγείλει 4-5 κινήσεις έχοντας υπόψη ένα επιθετικό, 2 χαφ, ένα κεντρικό αμυντικό και ένα αριστερό αμυντικό. Στη πορεία έπρεπε να αναπληρώσουμε τους Γεωργαλλίδη, Οκκά, Ντικουμάνα, ενώ ο Ντούρο ήθελε προσαρμογή συμβολαίου κι υπήρξε διαφορά. Ο Χρίστου και ειδικά ο Μακρίδης ήταν περιπτώσεις που μας προέκυψαν. Άρα δε ξεφύγαμε. 


WWW.OMONOIA.COM.CY

 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 751 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 0.0/0

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ