Main
RSS Wednesday, 15-May-2024, 14:12
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2010 » January » 23 » Μια βόλτα απ' το εξωχικό μας! ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3
19:46
Μια βόλτα απ' το εξωχικό μας! ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3

  ανόρθωση - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3

 Με μιά πολύ καλή εμφάνιση και με χαρακτήρα πρωταθλητή η ομάδα μας άλωσε για ακόμη μιά φορά το φιλικό γήπεδο που φιλοξενεί την ανόρθωση με το επιβλητικό 1-3.

 Η ομάδα μας αν και βρέθηκε πίσω στο σκόρ απο νωρίς δέν έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα την αυτοσυγκέντρωσή της και πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο ενόψει τίτλου.

Η ομάδα της αμμοχώστου βεβαίως νιώθει μια δώση πικρίας καθώς όπως η θύρα9 απόδειξε και στο σημερινό παιχνίδi, η ανόρθωση τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται 4 φορές εκτός έδρας με την ΟΜΟΝΟΙΑ και πολύ ορθά μπορούν να διαμαρτήροντε.


Στα αγωνιστικά η ομάδα μας ξεκίνησε καλά, όμως μια απροσεξία σε μια σέντρα απο δεξιά έφερε την ομάδα μας πολύ νωρίς πίσω στο σκόρ. Κάτι που όπως φένεται πίσμωσε περισσότερο τους ποδοσφαιριστές μας που ένιωθαν την ανωτερότητά τους απέναντι στους ποδοσφαιριστές της ανόρθωσης, και ανέτρεψαν τα δεδομένα μέσα σε ένα 25λεπτο. Στη συνέχεια η ομάδα μας μπορούσε να σκοτώσει το παιχνίδι με τις γρήγορες αντιεπιθέσεις που έκανε, όμως η έλληψη απόλυτης ψυχρεμίας στη τελική φάση, κράτησε την ανόρθωση στο παιχνίδι.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας, αφού πιέστικε αρχικά, έδειξε χαρακτήρα και εκμεταλεύτηκε πλήρως την καλή της αμυντική λειτουργία στο συγκεκριμένο αγώνα και στη συνέχεια κτύπησε ένα τρίτο γκόλ το οποίο θα της έδεινε την σιγουριά της νίκης. Γκόλ το οποίο πέτυχε ο Γ. Εφρέμ στο 68'.

Στον αγώνα ξεχώρισαν οι Νόελ Κασέκε, Ντάβιτσον Μορράις κατα πρώτο λόγο, και οι Κωσταντίνου-Αλωνεύτης-Εφρέμ-Χριστοφή κατα δεύτερο.

Πολύ καλή ήταν η όλη αμυντική λειτουργία με τον Αντώνη Γιωργαλλίδη όπου χρειάστηκε να κατευθήνει όλη την άμυνα.

Την καλύτερη του ποδοσφαιρική χρονιά διανύει ο αρχηγός Η. Χαραλάμπους που πάγωσε κυριολεκτικά τις ενέργειες του Καφού στο 2ο ημίχρονο.


Δηλώσεις Τάκη Λεμονή

Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη. Νομίζω η σημερινή νίκη που κάναμε θα μας βοηθήσει ενόψει της συνέχειας και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Σημαντικό στοιχείο για τη σημερινή μας νίκη ήταν το γεγονός ότι κερδίσαμε το χώρο του κέντρου και με τις αντεπιθέσεις που είχαμε σκοπό να βγάλουμε μας βοήθησαν σημαντικά στο να πάρουμε τη νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα και στο β ημίχρονο και κρατήσαμε την πολύτιμη νίκη. Ο κόσμος είναι ανυπόμονος και θέλει το πρωτάθλημα φέτος πολύ αφού έχει καιρό να το πάρει η ομάδα και καταλαβαίνω απόλυτα κάποιες δοκιμασίες που μπορεί κατά καιρούς να ακούμε. Στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε για καλύτερες μέρες και ελπίζω να του δώσουμε πολλές χαρές.


Πώς αγωνιστίκαμε:

Ομόνοια: Γιωργαλλίδης, Αλαμπί, Ντάβιντσον, Βέντζελ, Χαραλάμπους, Κασέκε, Παναγή, Εφραίμ, Χριστοφή, Αλωνεύτης, Κωνσταντίνου.

Σκόρερ: 15΄ Κασέκε, 30΄ Αλωνεύτης, 68΄ Εφραίμ


Tα στιγμιότυπα του αγώνα στο εξωχικό μας.
 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 2047 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 5.0/1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ