Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 15:54
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2009 » November » 6 » Μήνυμα Νίκης - Μύνημα Διοίκησης
13:52
Μήνυμα Νίκης - Μύνημα Διοίκησης

Στη τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία της Ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με την ένωση (18:00). Η ομάδα μας θα προπονηθεί σήμερα το απόγευμα, με τον Τάκη Λεμονή να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές πλήν τεσσάρων.

Ο Πάτσα και ο Χάρης Κυριάκου ακολουθούν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ εκτός είναι φυσικά και οι Γιωργαλλίδης και Πάντιτς.

"Εντεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει": ΚοτσόληςΚαρυπίδηςΑλαμπίΝτάβιντσον, ΧαραλάμπουςΚασέκε, Μακρίδης, ΑγκουιάρΕφραίμΑλωνεύτης, Κωνσταντίνου.

Εκτός απροόπτου θα είναι οι έντεκα ποδοσφαιριστές που θα ξεκινίσουν τον αγώνα.

Αναλυτικά οι 20 της αποστολής:

Κοτσόλης-Σιντιμπέ

Ντάβινσον-Kαρυπίδης-Βένσελ-Αλαμπί-Χαραλάμπους-Χρίστου

Κασέκε-Ζλόγκαρ-Μακρίδης-Γραμμόζης-Αγκουϊάρ-Παναγή

Εφραίμ-Κυριάκος-Αλωνεύτης-Χριστοφή

Ζουράφσκι-Κωνσταντίνου

Χρήστος Πατσατσόγλου

Στην Αθήνα θα βρίσκεται για μερικές μέρες ο Χρήστος Πατσατζόγλου προκειμένου να ακολουθήσει εξειδικευμένη θεραπεία στον αστράγαλο. Η μετάβαση του διεθνούς μέσου, γίνεται μετά από συνεννόηση του ιατρικού επιτελείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον ιατρό, ο οποίος είχε αναλάβει την  αποθεραπεία του παίκτη, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο .

Η αποθεραπεία στην Αθήνα θα διασφαλίσει την βέβαιη αποθεραπεία και την ταχύτερη επιστροφή του Πατσατζόγλου στην ενεργό δράση. Πρέπει να καταστεί σαφές ότι, ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός, χρειάζεται όμως συγκεκριμένο χειρισμό.



Μήνυμα Διοίκησης

"Επικοινωνούμε σήμερα με τον υπέροχο κόσμο μας για να τον ευχαριστήσουμε για την μέχρι τώρα παρουσία του, αλλά και για να ζητήσουμε να υπερβεί ξανά τον εαυτό του. 

Ο κόσμος μας με το αλάνθαστο κριτήριο του, δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίζει κάθε εβδομάδα το χειροκρότημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και οι στροφές της ολοένα και αυξάνονται. Με την επιμονή, την αποφασιστικότητα και την ικανότητα της καταφέρνει να ξεπερνά τα κάθε λογής εμπόδια. Την ίδια ώρα, ο κόσμος μας έχει δείξει μέχρι σήμερα αυτοσυγκράτηση και υπομονή. Πράγμα διόλου εύκολο. Του αξίζουν συγχαρητήρια.

Λαέ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η ισχύς του σωματείου, ήσουν, είσαι και θα είσαι εσύ. Η στήριξη προς αυτή την ομάδα πρέπει να φτάσει στο ζενίθ. Ενενήντα λεπτά παλμού και φωνής σε κάθε αγώνα. Ενενήντα λεπτά ΟΜΟΝΟΙΑ. Ενενήντα λεπτά στο γήπεδο και όχι μπροστά από τη τηλεόραση. Μπορούμε σε κάθε παιχνίδι ν΄ ανατρέπουμε τη λογική σε ότι αφορά τα νούμερα και τα εισιτήρια. Μπορούμε σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε το πράσινο χρώμα, απόλυτα κυρίαρχο, να δείχνουμε το μεγαλείο μας. Το έχουμε κάνει αμέτρητες φορές.

Λαμβάνουμε και αφουγκραζόμαστε καθημερινά τις ανησυχίες σας. Να είστε σίγουροι πως , η διοίκηση βρίσκεται συνέχεια σε εγρήγορση για να διασφαλίζει τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του σωματείου.

Φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υπερβείτε τον εαυτό σας, συσπειρωθείτε ολοκληρωτικά γύρω από την ομάδα. Πάντα στα πλαίσια του φίλαθλου πνεύματος, με μοναδικό στόχο να υποστηρίζετε και την ίδια ώρα να προστατεύετε το «τριφύλλι». Να μην δίνουμε δικαιώματα σε κανένα να μας τιμωρήσει. Ο δρόμος της σύνεσης, της υπομονής και της αυτοσυγκράτησης είναι ο δυσκολότερος. Είναι όμως και ο μοναδικός που πάντα οδηγεί στη δικαίωση. Και αυτό το δρόμο ακολουθούμε."

ΑΠΟ : Επίσημη ιστοσελίδα Ομόνοιας

 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 606 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 5.0/1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ