Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 16:24
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2009 » November » 17 » ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΕΡΜΗ - ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ - ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ
13:25
ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΕΡΜΗ - ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ - ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΜΗΣ... 

Χωρίς το Μιχάλη Κωσταντίνου αναμένεται να αγωνιστεί στον αυριανό μας αγώνα η ομάδα μας καθώς δέν είναι 100% έτοιμος να ριχθεί στη μάχη. Τη θέση του εκτός συνκλονιστικού απροόπτου θα πάρει ο "ΜΑGIC" και την εντεκάδα θα συμπληρώσουν οι ίδιοι 10 που αγωνίστικαν και στο παραλίμνι.

Πιθανή εντακάδα νίκης με τον Ερμή:
Koτσόλης, Αλαμπί, Καρυπίδης, Χαραλάμπους, Ντάβιτσον, Αγκουιάρ, Κασέκε, Μακρίδης, Αλωνεύτης, Εφρέμ και Ζουράφσκι.

Αναλιτικά η αποστολή(www.omonoia.com.cy)

Είκοσι παίκτες επέλεξε ο προπονητής μας Τάκης Λεμονής για την αποστολή του αγώνα με τον Ερμή (Τετάρτη 18/11, 19:00). Οι ποδοσφαιριστές είναι:

Κοτσόλης-Ασπρογένης

Χαραλάμπους- Αλαμπί- Καρυπίδης-Ντάβινσον-Βένσελ-Χρίστου-Κάσερες

Γραμμόζης-Μακρίδης-Παναγή-Κασέκε-Αγκουϊάρ-Κατσής

Αλωνεύτης-Εφραίμ-Κυριάκος-Χριστοφή-Ζουράφσκι



Διάσκεψη Τύπου ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ (16-11-09)

«Δεν γίναμε υπερομάδα τώρα, ούτε ήμασταν χάλια στους αγώνες με την Βασλούι. Εργαζόμαστε και πιστεύω βρισκόμαστε σ’ ένα καλό δρόμο. Το ωραίο, εννοείται ποδόσφαιρο, δεν σημαίνει και τίτλο. Πρέπει να γίνουμε ομάδα τίτλου. Λέγοντας ομάδα τίτλου εννοώ να αντιδρούμε σωστά κυρίως, όχι όπως πέρσι με τον ΑΠΟΕΛ που πνίξαμε τους "γαλαζοκίτρινους" και μετά έσβησε ο διακόπτης. Αυτό ήταν θέμα ψυχολογίας. Η Ομόνοια είναι ομάδα τίτλου αλλά τα τελευταία 20 χρόνοια πήρε μόνο τρεις και η περιρέουσα ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Πιστεύω σ' αυτή την ομάδα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαστε το πρώτο φαβορί. Δεν αισθανόμαστε σιγουριά γιατί όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα».

Πέραν τούτου ο Ελλαδίτης τεχνικός αναφέρθηκε και στην απόδοση των παικτών και χαρακτηριστικά είπε:«Η προσφορά ενός ποδοσφαιριστή δεν κρίνεται από τα 45 λεπτά ή το ένα λεπτό που κρατά την μπάλα στα πόδια του, αλλά από τη συνολική του παρουσία σ' ένα αγώνα».

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο ο κ. Λεμονής ανέφερε ότι το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας του ήταν αυτό με την ΑΠΕΠ στο Τσίρειο στάδιο:«Το παιχνίδι με την ΑΠΕΠ αποτελεί την καλύτερή μας εμφάνιση γιατί είχαμε πολύ καλό ρυθμό και συνεχίσαμε ακόμη κι όταν ισοφαριστήκαμε».

Ο κ. Λεμονής στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα που ακολουθεί με τον Ερμή και δήλωσε τα ακόλουθα:

«Το παιχνίδι με τον Ερμή είναι ένα ντέρμπι και καμιά φανέλα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο».

Όσο αφορά τα αγωνιστικά ο Ελλαδίτης τεχνικός ανέφερε ότι η συμμετοχή του Μιχάλη Κωνσταντίνου κρίνεται αμφίβολή και είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην σημερινή (16/11) προπόνηση, ενώ για τον Χρήστο Πατσατζόγλου είπε ότι θα είναι καλύτερα σε 4 με 5 μέρες.

Τέλος όσο αφορά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν χθες (15/11) μεταξύ οπαδών της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Λεμονής εξέφρασε τη θλίψη του διότι η Κύπρος πέρασε τόσα πολλά και τώρα βιώνει κι αυτό. Ταυτόχρονα ευχήθηκε σύντομη ανάρρωση στον τραυματία.



(ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ - ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ)

«Το απόλυτο διατηρεί η ομάδα μας απέναντι στον Ερμή Αραδίππου σε αγώνες πρωταθλήματος. Σε 8 αγώνες η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε ισάριθμες νίκες. Οι τελευταίες αναμετρήσεις έγιναν τη περίοδο 2001-2002 και η ομάδα μας επικράτησε και στους 2 αγώνες με 3-0».

ΟΜΟΝΟΙΑ: ΜΙΑ ΖΩΗ ΛΑΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ.. (Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΛΙ)

Ο Φλώρος Νικολάου, ο οπαδός της Ομόνοιας που είχε κτυπηθεί και τραυματιστεί στα επεισόδια του περσινού ντέρμπι αιωνίων που είχε διακοπεί, μίλησε απόψε (16/11) στο Ράδιο Πρώτο. Με δική του πρωτοβουλία, πήρε το λόγο στην εκπομπή «βήμα των φιλάθλων», με τον Στέλιο Παπαμωυσέως και ανάμεσα σε άλλα εξέφρασε τη στήριξη και τη συμπάθεια του προς τον Στέφανο Χαραλάμπους, τον σοβαρά τραυματισμένο οπαδό του ΑΠΟΕΛ από τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής, στο χώρο των γηπέδων φούτσαλ. «Καταλαβαίνω τι περνά αυτός και οι οικείοι του. Τα ίδια είχα περάσει κι εγώ και οι οικείοι μου. Του εύχομαι ολόψυχα να γίνει καλά», σχολίασε επίσης ο Φλώρος Νικολάου, ζητώντας να μην υπάρξει ατιμωρησία για τους ενόχους.



Άλλα άρθρα:




 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 1711 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 5.0/2

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ