Main
RSS Wednesday, 15-May-2024, 23:48
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2010 » January » 17 » OMONOIA - απεπ 4-3
22:02
OMONOIA - απεπ 4-3
  
Στο πιό περεργο παιχνίδι της χρονιάς η ομάδα μας αναδείχτηκε νικήτρια με 4-3. Ένα παιχνίδι που η ομάδα μας αγωνίστηκε με τεράστια αγωνιστικά προβλήματα, με την απουσία της μισής εντεκάδας. Για πρώτη φορά μετά απο σχεδόν 8 μήνες αγωνίστηκε ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας μας ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΙΔΗΣ και έτυχε της θερμής υποστήριξης των οπαδών, πρίν αλλά και μετά τον αγώνα. Στα αξιοσημείωτα η συγκηνιτική εμφάνιση καρδιάς και ψυχής του ΜΙΧΑΛΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, που πέτυχε το πρώτο του χάτ-τρίκ στη φετινή περίοδο.
 
 Ένα παιχνίδι που πολύ δύσκολα θα διαγραφεί απο τις μνήμες όλων μας, παρακολουθήσαμε στο ΓΣΠ ανάμεσα στην ομάδα μας και στην ομάδα της απέπ. Το τελικό 4-3 δέν μπορεί να περιγράψει την ένταση και το όλο κλίμα στο γήπεδο, κάτι για το οποίο δύσκολα μπορεί κανείς να αφουσυνγραστεί αν δεν ήταν ο ίδιος παρόν.
 Μια νίκη αφήνει πάντα 3 βαθμούς, έτσι και στο παιχνίδι αυτό. Η ομάδα μας πήρε το τρίποντο μετα απο μια συνγκλονιστική ανατροπή του 0-3 σε 4-3. Τα τέρματα για την ομάδα μας ο Κωσταντίνου - 3 και ο Βέντζελ - 1.
 
Για τα κοράκια και τους οπαδούς των άλλων ομάδων το παιχνίδι αυτό αποτελεί την απόδειξη πώς η χαρά τους είναι μεγαλύτερη για τις αποτυχίες της ομάδας μας παρά για τις δικές τους επιτυχίες. Τα περαστηκά μας.

Με λίγα λόγια ο αγώνας αυτός θα συζητηθεί πολύ. Κάποιοι μάλιστα (βλέπε. Κ. Αθανασίου - sigmalive) έβγαλαν και τις μάσκες και μας έκαναν για ακόμη μιά φορά να μένουμε με την απορία γιατί η διοίκηση μας δέν βάζει εμπάρκο σε όλα αυτά που ανέχονται τα φτιά μας και τα μάτια μας.
 
πως αγωνιστίκαμε :
Ομόνοια (Τ. Λεμονής): Γιωργαλλίδης, Αλαμπί, Χρίστου, Ντάβιντσον, Βέντζελ, Παναγή, Εφραίμ, Ζλόγκαρ (46΄ Αλωνεύτης), Κασέκε, Κωνσταντίνου, Χριστοφή (90+2΄ Κατσής)



Tα στιγμιότυπα του αγώνα


 Φωτογραφίες απο τον αγώνα
 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 1541 | Added by: Omonoia.ucoz | Tags: omo-apep, 4-3, omonoia.ucoz, omonoia, apep, omonoia-apep, omonia, omonoia 4-3, omonoia - apep 4-3 | Rating: 5.0/1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ