Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 15:54
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2010 » February » 15 » OMONOIA - ενπ 0-0
23:44
OMONOIA - ενπ 0-0


Μετά απο ένα πολύ μέτριο απο πλευράς ποιότητας παιχνίδι η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την ομάδα του παραλιμνίου. Η μετριότητα των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο παιχνίδι, απέφερε φυσιολογικά ένα λευκό 0-0.

Μηδέν και στις τελικές προσπάθειες κυρίως της ομάδας μας που δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκόλ. Η καλά στημένη διπλή αμυντική γραμμή της ένωσης εμπόδισε δυστυχώς, για άλλη μία χρονιά το επιθετικό προσανατολισμό της ομάδας μας, και της στέρησε 2 πολύ σημαντικούς βαθμούς για την κατάκταση του πρωταθλήματος.

Ένα πρωτάθλημα που έτσι κι αλλιώς θα κριθεί στην φάση των ομίλων, με την ομάδα μας πλέον να καλείται να κερδίσει τους 5 αγώνες που απομένουν πρίν τη φάση των μπαράζ, για να μπεί με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή να κερδίσει το πρωτάθλημα.


Ντεπούτο με πολύ καλά στοιχεία για τον Βραζιλιάνο αμυντικό της ομάδας μας, που έδειξε κάποιες αρετές που ίσως η ομάδα μας στερήθηκε ιδιαίτερα φέτος στο πρωτάθλημα, σε θέματα αμυντικής λειτουργίας. Για άλλο ένα παιχνίδι κάτω των δυνατοτήτων του παρουσιάστηκε ο Στάθης Αλωνεύτης ο οποίος περνά ένα βαρύ ντεφορμάρισμα και χρειάζεται και την παρέμβαση του προπονητή για να μην καεί όλη του η χρονιά. Ίσως 1-2 αγώνες μακριά απο την εντεκάδα τον επαναφέρουν στα κανονικά για τα δεδομένα του στάνταρ, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο σημερινός αγώνας χάθηκε κυρίως στην ανικανότητα που έδειξε η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο, και δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα του παραλιμνίου και στην ανεπάρκεια θέλησης και τακτικής.

Πώς αγωνιστίκαμε :
Γιωργαλλίδης, Ντάβιτσον, Βέντζελ (46' Λεάντρο), Εφραίμ, Ζουράφσκι (80' Ζλόγκαρ), Μακρίδης, Κασέκε, Κακά, Χαραλάμπους, Αλωνεύτης, Χριστοφή (46' Ρενχίφο)




Oι δηλώσεις του προπονητή Τάκη Λεμονή :

«Είχαμε τακτική στο παιχνίδι μας αλλά φτιάξαμε λίγες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να σπάσουμε την πολύ καλή και πολυπρόσωπη άμυνα της αντιπάλου μας. Προσπαθήσαμε κυρίως από την αριστερή πλευρά να βγάλουμε τις περισσότερες φάσεις στο παιχνίδι. Έπρεπε να προσπαθήσουμε περισσότερο και από την δεξιά πλευρά, αλλά δεν μπορούσαμε. Ότι καλό πήγαμε να κάνουμε το χαλούσαμε στο τέλος αφού δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Μας στεναχώρησε σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα, όμως οφείλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να δούμε τη συνέχεια. Σήμερα είχαμε και πολύ βοήθεια από τον κόσμο μας, και τον ευχαριστούμε. Θα προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε στη συνέχεια.»

Δηλώσεις εκπροσώπου τύπου Θεόδορου Καυκαρίδη:

«Αρχικά η σκέψη μας ήταν να μην μιλήσουμε καθόλου αλλά δεν θέλουμε να πει κάποιος ότι κρυβόμαστε στα δύσκολα. Στο ποδόσφαιρο ότι δίνεις παίρνεις. Αυτό πήραμε και εμείς σήμερα. Η εικόνα του αγώνα ήταν καθαρή και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το σημερινό αποτέλεσμα. Ο πύχης είναι ψηλός και έπρεπε να παραμείνουμε στον ίδιο ρυθμό. Έγιναν ξεκάθαρες δηλώσεις και δεν πρέπει να έχουμε άλλες απώλειες. Η επόμενη μέρα θα βρει την διοίκηση να είναι κοντά στην ομάδα και οι δυνατότητες της ομάδας είναι δεδομένες. Δεν χρειάζονται συστάσεις σε ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή.»

 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 2195 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 5.0/1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 3
3 enulgeItence  
0
lecom bradenton school of pharmacy prerequisite http://sundrugstore.net/products/decadron.htm pharmacy records and confidentiality

2 nuriwaigree  
0
pharmacy tech math books http://onlinemedistore.com/products/aceon.htm bisacassext 3465726 midwestern pharmacy

1 StonieSpots  
0
pharmacy informatics syllabus http://exclusiverx.com/products/accupril.htm direct mail order pharmacy 65982

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ