Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 19:32
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2009 » November » 19 » Πάει κι αυτό - Νίκη Τίτλου δηλώνει ο Λεμονής
23:19
Πάει κι αυτό - Νίκη Τίτλου δηλώνει ο Λεμονής

Άλλη μία εμφάνιση θετική για την ομάδα μας. Ο αγώνας ξεκίνησε φυσιολογικά με την ομάδα μας να ψάχνει τους διαδρόμους για την αντίπαλη περιοχή. Ο τραυματισμός του Γ. Εφρέμ στην προθέρμανση άλλαξε κάπως την επιθετική διάσταση της ομάδας μας που προσπαθούσε να δεθεί γρήγορα με τον Δημήτρη Χριστοφή φιλότιμα να προσπαθεί να καλύψει το αναπάντεχο κενό της τελευταίας στιγμής. Λεπτό με λεπτό η ομάδα μας γινόταν όλο και πιό πιεστική με τον Αλωνεύτη να χάνει στο 13 μια απίστευτη ευκαιρία να ανοίξει το σκόρ. Σκόρ το οποίο άνοιξε ο Στάθης 4 λεπτά αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η ομάδα μας παρουσίασε κατα διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο με την έλληψη της τελικής μπαλιάς που θα έδινε πολύ μεγαλύτερο προβάδισμα στην ομάδα μας.

Παρόλα αυτά σημασία έχει πως για άλλο ένα παιχνίδι παρουσιαστήκαμε πολύ καλοί στον αγωνιστικό χώρο, για άλλο ένα αγώνα η ομάδα μας πήρε με το σπαθί της και όχι στα χαρτιά άλλο ένα τρίποντο για τη συνέχεια της πορείας μας για το πρωτάθλημα.

Όσο για το συνηθές πλέον φαινόμενο της κακής διαιτησίας είμαστε πραγματικά περίεργει μέχρι πού θα οδηγήσει το φαινόμενο αυτό. Η στάση του διαιτητή στον αγωνιστικό χώρο μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
θαυμάστε τον κι αυτόν..

Πώς αγωνιστήκαμε : 
ΟΜΟΝΟΙΑ: Κοτσόλης, Αλαμπί, Ντάβινσον, Καρυπίδης, Χριστοφή (75΄ Κυριάκος), Ζουράφσκι, Αγκουιάρ, Μακρίδης (82΄ Γραμμόζης), Κασέκε, Χαραλάμπους, Αλωνεύτης.

Το γκόλ του αγώνα

Tί δήλωσε ο Τάκης Λεμονής:


 «Η νίκη μας είναι νίκη τίτλου. Ίσως νας σας προκαλεί έκπληξη αλλά προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας, πλην από το διάστημα 30'-45'. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, αναπτυχθήκαμε από τα άκρα αλλά μέσα στην περιοχή κάτι μας έλειπε για να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ. Με ικανοποίησε ιδιαίτερα η αντίδραση των ποδοσφαιριστών στο τελευταίο 10λεπτο καθώς παρότι δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θα μας έδινε ασφάλεια. Πήραμε τρεις βαθμούς που είναι χρυσάφι για την συνέχεια. Αυτό το αποτέλεσμα παράλληλα θα προσγειώσει όλους καθώς κατά διάρκεια της βδομάδας άκουγα που μιλούσαν για διαστημική εμφάνιση. Δείξαμε σοβαρότητα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος».

 «Eίναι και το παιχνίδι της Κυριακής ένα παιχνίδι τίτλου. Είναι το ματς της χρονιάς, και μην σας κάνει έκπληξη που το αναφέρω. Καμιά ομάδα δεν κερδίζει με την φανέλα, και πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο ότι αξίζουμε να πάρουμε τη νίκη. Ο ¨Αρης είναι ομάδα σταθερή και χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα».

Αναφερόμενος στο πρόβλημα του Εφραίμ, τόνισε ότι την Πέμπτη θα περάσει από εξετάσεις MRI για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος του. Ο 20χρονος επιθετικός υπέστη διάστρεμμα στην προσθέρμανση του αγώνα με τον Ερμή και έμεινε στον πάγκο. Όσον αφορά τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, ανάφερε ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής.





ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ




 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 741 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 5.0/1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ