Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 17:34
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2009 » September » 19 » ΠΙΑΣΤΕ ΜΑΣ!!!
22:40
ΠΙΑΣΤΕ ΜΑΣ!!!
Τρίτη σερί νίκη για την Ομόνοια, η οποία χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της, έφτασε στην επιτυχία με 2-0 με γκολ των Χαραλάμπους και Εφραίμ. Σημασία βεβαίως έχει η νίκη, με το τριφύλλι να κρατά φέτος για πρώτη φορά το μηδέν παθητικό στην εστία της. Ο Εθνικός προσπάθησε για το καλύτερο, όμως όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ φάνηκε δεν είχε τις δυνάμεις για να αντιδράσει.
www.shootandgoal.com

Την παγκόσμια ημέρα ειρήνης τίμησαν απόψε στην Ομόνοια, με την ομάδα τους να παίρνει μια άνετη νίκη με 2-0 επί του Εθνικού, φτάνοντας στην τρίτη νίκης της σε τρεις αγώνες. Αυτή τη φορά οι «πράσινοι» είχαν ισορροπία τόσο στην απόδοση των γραμμών τους, όσο και στην διάρκεια της υπεροχής τους, με αποτέλεσμα να μην δυσκολευτούν ιδιαίτερα. Χαραλάμπους (10’) και Εφραίμ (44’) τα γκολ της νίκης του «τριφυλλιού».
www.24sports.com.cy

Χωρίς να χρειαστεί να... φορτάρει ιδιαίτερα, η Ομόνοια πέτυχε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, το βράδυ του Σαββάτου (19/09), στο ΓΣΠ, και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι "πράσινοι" κέρδισαν εύκολα τον Εθνικό Άχνας με 2-0, χάρις σε γκολ των Χαραλάμπους στο 10΄ και Εφραίμ στο 44΄.
www.kerkida.net

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κοτσόλης, Καρυπίδης, Βέντσελ, Χαραλάμπους, Ντάβιντσον, Κασέκε, Μακρίδης, Αγκουιάρ (83΄ Ζλόγκαρ), Αλωνεύτης (77΄ Γραμμόζης), Εφραίμ (61΄ Χριστοφή), Ζουράφσκι.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Νουρεντινόσκι, Τόρρες, Λίμα, Σίκοφ, Κοτσώνης (57΄ Πογιατζής), Λαρς, Λαχάι (77΄ Μπέλιτς), Σίμοφ, Νικουάζ (46΄ Πιντσιέλι), Κεμπάντζε, Αλέκου.

 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 699 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 5.0/1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ