Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 18:57
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2009 » November » 9 » Πράσινη Μαγεία - Και τα φλάς να παίζουν!!!
19:13
Πράσινη Μαγεία - Και τα φλάς να παίζουν!!!
 
 Πράσινο επικρατεί παντού. Η εξαιρετική εμφάνιση αποφέρει τον απαρέτητο ενθουσιασμό και τα φλάς πήραν φωτιά. Όλοι σήμερα εχθροί και φίλοι φωτογραφίζουν το αγωνιστικό πλάνο της βασίλισσας, προσπαθόντας να αποκοδικοποιήσουν την μαγική παρουσία της ομάδας μας απέναντι στην ένωση.
 
  Πράσινο το φόντο σε όλα τα σχόλια στον τύπο. Η βασίλισσα με τιμή και δόξα λανσάρει σε κάθε ένθετο του τύπου. Εκμεταλευόμενοι για ακόμη μιά φορά την δημοτηκότητα του τριφυλιού οι διάφοροι επικριτές των προσπαθειών μας έσπευσαν να αναγράψουν τα γεγονότα του Σαβατιάτικου αγώνα, για να πάρουν και αυτοί τη δική τους δόξα, το χρήμα!!!
  
  Μακριά απο αυτούς όμως είμαστε και εμείς. Συγκρατημένοι και προσγειωμένοι στα βήματά μας για την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα εδώ και 4 αγωνιστικές παρουσιάζει όλο και περισσότερα σημάδια ομοιογένειας, αντικείμενο σχολιασμού του κάθε κύπριου ποδοσφαιρόφιλου. 

  Το παιχνίδι με την ένωση τελείωσε. Οι παίκτες το γνωρίζουν, ο προπονητής το ίδιο. Αυτό που μένει τώρα είναι τα φλάς απο τον αγώνα που θα μείνει χαραγμένος για αρκετά χρόνια στις μνήμες των φίλων ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ που είχαν την τιμή να το παρακολουθήσουν. Και όλα αυτά μέχρι τον επόμενο εκτυφλωτικό αγώνα της ομάδας μας. 
  Κακά τα ψέματα μπορεί το παιχνίδι στο παραλίμνι να ήταν ένα εκ των κοριφέων απο πλευράς θεάματως και ποδοσφαιρικών επινοήσεων που παρακολουθήσαμε τα τελευταία 15 χρόνια αλλά τα περιθόρια βελτείωσης είναι διάχητα μπρωστά μας. Μιά ομάδα δεν κτίζεται απο μέρα σε μέρα αλλά μέρα με τη μέρα και αυτό μας δίνει την εντύπωση ότι η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι, θα αποκτά όλο και μεγαλύτερη υσχή για την υλοποίηση των μακροπρόθεσμων μας στόχων, που δέν είναι άλλοι απο την ουσιαστική επιστροφή στην θέση που μας επιβάλει η ιστορία μας, στο θρόνο και στους τίτλους.




Κάποια ενδιαφέρον στατιστικά μέχρι τώρα (Επίσημη ιστοσελίδα ΟΜΟΝΟΙΑΣ)

Με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες η ΟΜΟΝΟΙΑ προπορεύεται στη βαθμολογία, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και άλλες πτυχές της στατιστικής. Αναλυτικά.

-         H OMONOIA είναι μαζί με την Ανόμαλη οι μόνες αήττητες ομάδες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας πέρασε για 1η φορά στη 1ηθέση, σε ότι αφορά και το συντελεστή τερμάτων.

-         Οι Καρυπίδης,Κοτσόλης και Χαραλάμπους συνεχίζουν να αγωνίζονται από τη 1ηαγωνιστική χωρίς να χάσουν ούτε λεπτό συμμετοχής.

-         Γιαπρώτη φορά αντικαταστάθηκε ο Ντάβινσον και βγήκε έτσι από τη κατηγορία της απόλυτηςσυμμετοχής. Μαζί με τους Εφραίμ, Αλωνεύτη, Αγκουϊάρ, έχουν συμμετάσχει και στα8 παιχνίδια πρωταθλήματος.

-         ΟΚωνσταντίνος Μακρίδης πέτυχε τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τρίτογκολ για τον Κωνσταντίνου και δεύτερο για τον Αλαμπί.

-         Με τα17 γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τη καλύτερη επίθεση, ενώ διαθέτει και τον καλύτεροσυντελεστή τερμάτων με +11.

-         Απότα 17 τέρματα, τα 9 σημειώθηκαν στο 1ο ημίχρονο και τα 8 στηνεπανάληψη.

-         Έντεκαφορές οι παίκτες μας παραβίασαν την αντίπαλη εστία με σουτ και άλλες 6 μεκεφαλιά.

-         Για 3οσυνεχόμενο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ και για το 4ο στο πρωτάθλημα, η εστία μαςπαρέμεινε ανέπαφη



  Kαι τώρα Ερμής(επίσημη ενημέρωση)

 Διήμερο ρεπό απολαμβάνουν παίκτες και τεχνική ηγεσία, μετά την μεγάλη νίκη στο Παραλίμνι. Αύριο το πρωί (10:30) επαναρχίζουν οι προπονήσεις και η ομάδα μας, θα ξεκινήσει τη προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ερμή στο ΓΣΠ. Πρωϊνή θα είναι και η προπόνηση της Τετάρτης.



- Να αναφέρουμε οτι ο Χρίστος Πατσατζόγλου αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής Ελλάδος, για τις δύο αναμετρήσεις με την Ουκρανία, λόγω του προβλήματος τραυματισμού στον αστράγαλο.

Για τον επόμενο μας αντίπαλο τον Ερμή η ομάδα μας ζητά την μεταφορά του αγώνα 3 μέρες μετά δηλαδή Τετέρτη λόγω των διεθνών μας με την Εθνική Ομάδα Ελπίδων (Εφρέμ, Κάτσης, Χριστοφή)


 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 2697 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 5.0/1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 1
1 coca  
1
en teliii teliaaa

ma ti leo me tn omonia imacteee


Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ