Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 17:34
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2009 » November » 2 » Σας την ανοίξαμε.. (τη βρύση)
00:57
Σας την ανοίξαμε.. (τη βρύση)
Ε μετά και απο αυτό είναι και ο τελευταίος ακατονόμαστος είναι πλέον σίγουρος ότι η φετινή
ΟΜΟΝΟΙΑ δέν θα είναι παιχνίδι κανενός μαλάκα που μπένει στο γήπεδο ντιμένος στα μαύρα με σκοπό να πλήξει την μεγαλύτερη ζωντανή ιστορία της κύπρου!!! 
Την ομάδα που άλλαξε την ιστορία του ποδοσφαιρικού χάρτι στην Κύπρο.. Την ομάδα που απόδιξε ότι όταν την κυνηγούν ομαδικά οι βρομιές του χώρου αυτού ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ σε σημείο που μπορεί και μόνη εναντίων κάθε ακατονώμαστου να αντισταθεί... ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.. ΟΤΑΝ ΚΗΝΥΓΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ...

ΟΜΟΝΟΙΑ - πέγεια.. 1-0

Πώς αγωνιστίκαμε..
Ομόνοια (Λεμονής): Κοτσόλης, Ντάβιτσον, Χαραλάμπους, Αλαμπί, Καρυπίδης, Κασέκε, Αγκουιάρ(71' Ζουράφσκι), Εφραίμ, Μακρίδης, Αλωνεύτης(65' Χριστοφή), Κωνσταντίνου(85' Παναγή)

Η ομάδα μας σήμερα ήταν για ακόμη μιά φορά πολύ αποφασισμένη για να πάρει το τρίποντο.. Αυτό φένεται πήραξε αρκετούς αφου οι πράξεις τους στον αγώνα το αποδεικνίουν..

Για τα αγωνιστικά δέν θέλω να πώ τίποτα τώρα.. το μόνο που θα πώ είναι πως η ομάδα είχε για άλλο ένα παιχνίδι πολύ καλή απόδοση και με σχετική ευκολία δημιουργούσε ρήγματα στην αντίπαλη ομάδα..
Σκόρερ του μοναδικού μας τέρματος ήταν ο Γ.Εφρέμ!!
Για το αγωνιστικό μέρος θα επανέρθει η ιστοσελίδα μας αύριο!!



Για τους φίλους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ τώρα που στον αγώνα σε πολλές στιγμές μέσα στο αγχος και την αγωνία του σκόρ αρχίζουν να απογοητεύονται και να χάνουν την πίστη τους σε κάπια λάθη της ομάδας θέλω να καταθέσω εδώ την δική μου άποψη.



ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
 Η προσπάθεια που γίνεται ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ στα τελευταία αυτά δύσκολα χρόνια για την ομάδα μας απο τους διάφορους βρομερούς παράγοντες του κυπριακού ποδοσφαίρου για να διαιρέσουν τους οπαδούς μας δέν θα περάσει..
 Η ομάδα μας απο ανέκαθεν στην ΛΑΜΠΡΗ ιστορία της καταπολεμίθηκε με διάφορους τρόπους.. Πρώτα ο φασισμός και η χούντα στα πρώτα χρόνια ύδρισης του σωματείου μας.. !! Απο το 1948 η ομάδα μας αποτελούσε γιαυτούς εμπόδιο στις πολιτικές τους ιδέες.. στις πολιτικές τους βρομιές και στις πολιτικές τους νίκες..!!
Όταν η ΟΜΑΔΑ μας η ΙΔΕΑ μας υδρίθηκε αγωνιζόταν σε μιά ξεχωριστή κατηγορία .. Μακριά απο τους ξεπεσμένους του φασισμού και τις βρομιές που αποτελούσαν την Κυπριακή ποδοσφαιρική κοινώτητα.. Μαζί με άλλα σωματεία ΕΛΕΥΘΕΡΑ ιδεολογικά.. Αντιστεκόμενα στο φασισμο η ομάδα μας διέπρεπε και κατακτούσε τον ένα τίτλο μετά τον άλλο.. Ο κόσμος αντιστεκόμενος στο φασισμό και την καταπίεση που επικρατούσε αγκάλιασε αυτή την ΟΜΑΔΑ και μέσα σε λίγα χρόνι η ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελούσε το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό κοινό στην κύπρο!!!

Τότε η ΒΡΟΜΙΑ αφού ήθελε να ικανοποιοίσει τα οινοκομικά της συμφέροντα.. βλέποντας πως μιά ομάδα εχτός ΚΟΠ κατέκλιζε τα γήπεδα.. σκέυτηκε πως ο καλύτερος τρόπος να γεμίζει το πορτοφόλι ήταν να φέρει αυτή την ομάδα που κυνηγούσε με μίσος στην κατηγορία της για να εποφελείτε οικονομικά!!!
Η ΒΡΟΜΙΑ (ΚΟΠ) ένταξε την ΟΜΟΝΟΙΑ στα καταστατικά της.. και πολύ γρήγορα κατάλαβε πως η ΟΜΑΔΑ αυτή θα έμελε να αλλάξει την ιστορία του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.. Απο τα πρώτα χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ έγινε μία απο τις δυνάμεις του ποδοσφαίρου και με τον κόσμο της που μέρα με την μέρα αυξανόταν άρχισε να αποδικνίει πιά ομάδα θα γίνει η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του τόπου αυτού!!!

ο ΚΟΣΜΟΣ μας δέν αυξανόταν απο τους τίτλους καθώς στα πρώτα μας 5-6 χρόνια στην κατηγορία απλά κτίζαμε την μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ.. ο κόσμος αυξανόταν απο τις συνεχείς αδικείες που έβλεπε ο κόσμος.. Η ΟΜΑΔΑ μας αποτελούσε στόχο της διαιτησίας και κάθε ποδοσφαιρικού και πολιτικού οργανισμού καθώς μέσα απο τις εμφανίσεις της αναγεννόταν η δημοκρατία!!! ΑΥΤΟ τους πίραζε απο τότε..

Απο τον πρώτο μας τίτλο η ΟΜΑΔΑ παρέμεινε μέχρι και σήμερα ο μεγαλύτερος φόβος κάθε οργανωμένης προσπάθειας κατά της ίσης αντιμετώπισης των αγώνων!!!
Πάντα ήθελαν να ελέγχουν τα πόστα!! Πάντα είχαν στο μυαλό τους πώς να αφήσουν την ομάδα μας εκτός τίτλων και επιτυχιών καθώς αυτό δυνάμωνε όλο και περισσότερο την αντίσταση κατά του φασιστικού καθεστότως που επιδίωκαν και επιδιώκουν μέχρι σήμερα οι ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΙ!!!!

Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ..!!!


Αυτά τα ανέφερα για τους φίλους Ομονοιάτες που πιθανόν να παρασύρονται με τις προσπάθειες των διαιτητών να σπάσουν τον ρυθμό της ομάδας μας στα τελευταία παιχνίδια.. με την μή καταλόγιση πέναλτυ και με την προκλητική συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο.. με τον τρόπο που τρέχουν σε κάθε φάση ανάλογα με το άν το φάουλ ή το οφσαιντ είναι υπέρ ή εναντίων της ομαδας μας..

ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ...

Ακόμη και βαθμούς να χάναμε σήμερα δέν θα έπρεπε να είχατε κανένα παράπονο απο την ΟΜΑΔΑ Μας.. 
ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ.. ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ..

ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ!!!!
-stliner9-= Είμαι περήφανος έστω και αν χρησημοποιώ ανορθόγραφα την ελληνική γλώσσα.. Αν μή τι άλλο εμείς δεν την βρομίσαμε..


 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 3116 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 5.0/11

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ