Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 19:58
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2009 » November » 7 » Σβήσανε τα φώτα στο Παραλίμνι ( Ενπ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-4)
22:25
Σβήσανε τα φώτα στο Παραλίμνι ( Ενπ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-4)


Μαγεία, Ρυθμό, Δύναμη, Πάθος, Ομαδικότητα, Οργάνωση και Τακτική. Μια ποδοσφαιρική υπερπαραγωγή στο Παραλίμνι με την ομάδα μας να ελέγχει την ταχύτητα, να ελέγχει το ρυθμό και να ελέγχει και το τελικό δείκτη του σκόρ το οποίο οπως φένεται σταμάτησε η ίδια η Ομόνοια στο 0-4.

 

Η ομάδα μας έδειξε σεβασμό σε μιά ομάδα που κάθε άλλο παρά το σεβασμό μας αξίζει.. Μια ομάδα που μπήκε στο γήπεδο εχθρικά, που με σκληρό και απαράδεκτο τρόπο αντιμετώπιζε την ανωτερώτητα του αντιπάλου της. Η ομάδα της ένωσης η οποία σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το αστήρευτο ποδοσφαιρικό τσαμπουκά του Γ. Εφρέμ, τις ταχύτατες αλλαγές μπάλας απο τους Μακρίδη, Αλωνεύτη και τις αρχοντικές κινήσεις του Μιχάλη Κωσταντίνου στα καρέ της περιοχής τους.


 

  



Η ομάδα μας σήμερα ήταν κάτι απο άλλο πλανίτη. Ήταν απλά η συνέχεια μιας ποδοσφαιρικής ηδωνής, βγαλμένη απο την ομαδικότητα και την εξαιρετική αλληλοκάλυψη των ποδοσφαιριστών μας. Μια εμφάνιση άξια να τρομάξει τους αντιπάλους μας και να κλείσει στώματα. Στώματα που εδώ και χρόνια προσπαθούν να βρομίσουν την ιδεολογία που μας εκφράζει.Tην ιδεολογία που μας ανεβάζει!!!

 


Αποφασισμένοι όσο ποτέ έδειχναν οι ποδοσφαιριστές μας που τίμισαν το τριφύλλι στο στήθος στέλνοντας μηνύματα προς πολλές κατευθίνσεις. Μηνύματα υπεροχής, μηνύματα πως η Ομόνοια είναι εδώ και δέν μπορεί κανένας να την εκμηδενίσει και να την δυσφιμίσει, γιατί στην όποια σας προσπάθεια θα βρήτε απεναντί σας τον πράσινο λαό ο οποίος ήταν είναι και θα είναι λαός ανωτερότητας. Λαός που καταπολεμίθηκε, λαός που κτυπήθηκε απο παντού και όμως είναι ΠΑΡΟΝ προς απογοήτευσή σας.

 

Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα μας αντιμετώπισε κάκηστη συμπεριφορά απο το διαιτητικό τρίο. Σκληρά φάουλ, ατημώρητα βίαια μαρκαρίζματα, λανθασμένες υποδείξεις οffside σε 2 περιπτώσεις. Μή χρήση του πλεοντεκτήματος, κακή τοποθέτιση του διαιτητή και αποκορήφωμα η μή υπόδειξη του καθαρώτατου πέναλτυ στον Mακρίδη. Με λίγα λόγια η εχθρική διαιτησία για ακόμη μιά φορά έκανε την εμφάνισή της σε παιχνίδι της ομάδας μας. Νομίζω το σκόρ θα αποτελεί εφιάλτη στα αποψινά τους όνειρα!!!

 

Εμείς καθήκων μας έχουμε να τους ευχυθούμε τα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ μας..

 


Στα δικά μας τώρα ( μακριά απο τους ξεπεσμένους )

 

Στο σημερινό αγώνα ξεχωριστή ήταν η εμφάνιση της επιθετικής μας λειτουργίας. Η σταθερές παρεμβάσεις του Αγκουιάρ και του Κασέκε στον χώρο του κέντρου έδιναν ελευθερία στον Μακρίδη να κινήται σε ελεύθερο χώρο και να ανοίγει συνεχώς ρύγματα για τους Εφρέμ και Αλωνεύτη οι οποίοι με τη σειρά τους ήταν ασταμάτητοι. Με τους Ντάβιτσον και Χαραλάμπους να τους πλαισιόνουν απέδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι ότι αποτελούν ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το κυπριακό ποδόσφαιρο στα επιθετικά εξτρέμ.

 

Μιά πιστική εμφάνιση σήμερα για τους Κασέκε και Αγκουιάρ που δείχνουν παιχνίδι με παιχνίδι να συνυπάρχουν καλύτερα στον αγωνιστικό άξονα της ομάδας και να δένουν αρμονικά άμυνα, κέντρο και επίθεση.

 

Παίκτης του αγώνα ο Εφρέμ που με συνοπτικές διαδικασίες καθάριζε κάθε αντίπαλο, και πίεζε σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου. Αποτέλεσμα της πίεσης αυτής που ασκούσε οι πολλές ευκαιρίες και τα 2 απο τα 4 γκόλ.

 


Πώς αγωνιστήκαμε: 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κοτσόλης, Χαραλάμπους, Ντάβιντσον (76' Γραμμόζης), Αλαμπί, Καρυπίδης, Κασέκε, Αγκουιάρ, Μακρίδης, Εφραίμ (77' Χριστοφή), Αλωνεύτης, Κωνσταντίνου (76' Ζουράφσκι)

Τα τέρματα της ομάδας μας σημείωσαν οι : Μακρίδης-2, Αλαμπί-1, και Κωσταντίνου-1.

 


 

Στη διάσκεψη τύπου (Απουσίαζε ο προπονητής μας Τάκης Λεμονής, ο οποίος λόγω προσοπικόυ προβλήματος αναχώρησε αμέσως για την Αθήνα)


Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της Ομόνοιας παρουσιάστηκε ο βοηθός προπονητής Μιχάλης Καβαλιέρης, ο οποίος ανάφερε τα εξής: «Καταρχήν να απολογηθώ για την απουσία του προπονητή μας Τάκη Λεμονή, ο οποίος λόγω προσωπικού προβλήματος αναχώρησε αμέσως για την Αθήνα. Όσον αφορά τον αγώνα, κάναμε πολυ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου είχαμε αποτελεσματικότητα και πειθαρχία, και πετύχαμε τον αντικειμενικό μας στόχο που ήταν να σκοράρουμε νωρίς. Μετά τα πράγματα ήταν πολύ εύκολα για μας και πετύχαμε τέσσερα γκολ. Ξέραμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα πιεστούμε, όμως δεν νιώσαμε τον κίνδυνο και με λίγη περισσότερη προσοχή θα μπροσούσαμε να πετυχαίναμε και κάποια άλλα γκολ. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια δουλειά για να κτυπήσουμε το επόμενο παιχνίδι».


Tί δήλωσε ο Στάθης Αλωνεύτης:

"Καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με πολύ καλή εμφάνιση. Ευτυχίσαμε να σκοράρουμε στην πρώτη μας ευκαιρία στο παιχνίδι και λύθηκαν τα πόδια μας νωρίς. Στη συνέχεια σκοράραμε ακόμα τρία γκολ και ήρθε αυτή η μεγάλη νίκη. Θα συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

 



Tα στιγμιότυπα του αγώνα(Τhnx to Heisman/kifines.com)




Άλλα ενδιαφέρον άρθρα!!!
 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 1936 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 5.0/4

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ