Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 17:46
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2009 » November » 29 » Συνέντευξη Στέφανου Κοτσόλη
15:23
Συνέντευξη Στέφανου Κοτσόλη


- Ποιο είναι το μυστικό της τόσο καλής μέχρι τώρα πορείας σου στην Ομόνοια;

«Δεν οφείλεται μόνο σε μένα. Όλη η αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι πολύ καλή και με βοήθησε στο να μη δεχτώ γκολ για πέντε συνεχόμενους αγώνες».

- Γιατί επέλεξες την Ομόνοια ως επόμενο σταθμό στην καριέρα σου;

«Η παρουσία του κ. Λεμονή και η επιθυμία του να ενταχθώ στην ομάδα ήταν το πρώτο ερέθισμα. Κατόπιν συζήτησα με πρώην συμπαίκτες και φίλους που βρίσκονταν ήδη στην ομάδα (Πατσατζόγλου, Κωνσταντίνου, Αλωνεύτης) και με διαβεβαίωσαν ότι πρόκειται για ένα μεγάλο και οργανωμένο σύλλογο. Ο σημαντικότερος, όμως, λόγος που πήρα την απόφαση αυτή ήταν και είναι ότι η Ομόνοια έχει χρόνια να κατακτήσει κάποιον τίτλο (επτά για το πρωτάθλημα) και φέτος έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει ξανά. Για μένα αποτελεί τεράστιο κίνητρο να συνδέσω το όνομά μου με την επιστροφή της Ομόνοιας στο δρόμο των επιτυχιών και των κατακτήσεων τίτλων. Τέλος, δεν θα πρέπει να λησμονήσω ότι και οικονομικά η πρόταση της Ομόνοιας ήταν συμφέρουσα για μένα».

- Πέρυσι η Ανόρθωση στο Τσάμπιονς Λιγκ, φέτος ο ΑΠΟΕρΛ, του χρόνου εσείς;

«Η παρουσία και η ανταγωνιστικότητα που επέδειξαν η Ανόρθωση πέρυσι και ο ΑΠΟΕΛ φέτος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ καταδεικνύουν την πρόοδο του κυπριακού πρωταθλήματος, το οποίο κακώς στην Ελλάδα είναι υποτιμημένο. Τώρα για το αν η ομάδα μου θα είναι αυτή που θα αγωνίζεται του χρόνου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αυτό είναι κάτι το οποίο θα μας απασχολήσει από τη στιγμή που θα φτάσουμε στην επίτευξη του πρώτου μεγάλου μας στόχου, που είναι το πρωτάθλημα».

«Προβάδισμα ο Ολυμπιακός»

- Το ελληνικό πρωτάθλημα πώς το βλέπεις φέτος;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω παρακολουθήσει αρκετά, παρ' όλα αυτά είναι εύκολα αντιληπτό ότι τον τίτλο φέτος διεκδικούν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός αν και έχασε το καλοκαίρι κάποιους σημαντικούς παίκτες από το ρόστερ του (Τζόρτζεβιτς κατά κύριο λόγο) και αν και ταλαιπωρείται από τραυματισμούς βασικών του παικτών, έχει κατορθώσει μέχρι στιγμής διαθέτοντας τη στόφα του πρωταθλητή να βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στους ''16'' του Τσάμπιονς Λιγκ και σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός επένδυσε πολλά χρήματα το καλοκαίρι αγοράζοντας αρκετούς παίκτες, επιδιώκοντας να πάρει τα σκήπτρα στην Ελλάδα. Η παρουσία του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν απογοητευτική αν λάβουμε υπόψη μας τη μετέπειτα πορεία της Ατλέτικο και τώρα του δίνεται η δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει στο Γιουρόπα Λιγκ».

- Στο ντέρμπι των «αιωνίων» ποιος θα κερδίσει;
«Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα μεγάλο ντέρμπι και κατά την άποψή μου το προβάδισμα έχει ο Ολυμπιακός, αφού παρουσιάζεται πάντα πολύ δυνατός στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Εύχομαι να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι που θα δικαιολογήσει την ποιότητα των δυο ομάδων και τη μεγάλη διαφορά τους από τους υπόλοιπους του πρωταθλήματος».

- Ποια πιστεύεις ότι είναι η σημαντικότερη διαφορά Ελλήνων και Κυπρίων φιλάθλων;

«Έχω την τιμή να αγωνίζομαι στην ομάδα με τους περισσότερους και πιο εκδηλωτικούς φιλάθλους στην Κύπρο και θεωρώ ότι αν μπούμε στη διαδικασία σύγκρισης με τους φιλάθλους στην Ελλάδα, θα έλεγα ότι υπερτερούν στο ότι δίνουν βροντερό ''παρών'' πέρα από τα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Για να καταλάβετε, ταξιδεύουν τουλάχιστον 3 με 4.000 φίλαθλοι σε κάθε παιχνίδι μακριά από την έδρα της ομάδας τους».

«Δεν θα γύρναγα Ελλάδα»

- Η Ελλάδα δε σου λείπει; Θα γυρνούσες;

«Ναι, μου λείπει και κυρίως η οικογένειά μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Το αν θα γυρνούσα μελλοντικά στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι κάτι το οποίο δεν με απασχολεί και δεν σκέφτομαι προς το παρόν, αφού αυτή τη στιγμή η Ομόνοια με καλύπτει πλήρως».

- Δυο λόγια για την πρώην ομάδα σου, την ΑΕΛ... Έχεις κρατήσει επαφή;
«Θα έλεγα ότι έχω φύγει με τις καλύτερες αναμνήσεις και ευτυχισμένος που συμμετείχα σε μια επιτυχημένη τετραετία γεμάτη διακρίσεις. Φυσικά και έχω κρατήσει επαφές με αρκετούς από την ομάδα της Λάρισας με τους οποίους μας δένουν πολλά».

- Τέλος, μίλησέ μας για τα επεισόδια στο κυπριακό πρωτάθλημα. Τι πιστεύεις ότι φταίει;

«Απ' ό,τι έχω πληροφορηθεί από συμπαίκτες μου που αγωνίζονται περισσότερα χρόνια στην Κύπρο, τα φαινόμενα αυτά της βίας βρίσκονται σε έξαρση έχοντας την απαρχή τους στα τέλη της περσινής περιόδου. Πιστεύω ότι έχει αυξηθεί ο φανατισμός και πως οι Κύπριοι οπαδοί υιοθετούν τη συμπεριφορά των Ελλήνων! Κατά τη γνώμη μου επειδή ήδη έχουν υπάρξει σοβαροί τραυματισμοί και παραλίγο θύματα θα πρέπει οι αρμόδιες αρχές να λάβουν δραστικά μέτρα άμεσα, ώστε να παταχθεί η βία στα γήπεδα το συντομότερο δυνατό και να μην πάρει διαστάσεις».

Who is who
Ονομ/νυμο: Στέφανος Κοτσόλης
Εθνικότητα: Έλληνας
Ημ. γέννησης: 6/5/1979
Ύψος: 1,90 μ.
Διεθνείς συμμετοχές: 4
Διακρίσεις: Πρωτάθλημα 2004, Κύπελλο 2004, 2007
Προηγ. ομάδες: Παναθηναϊκός, Λάρισα

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "GOAL NEWS"


AΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

* THANKS TO OUR BROTHERS (ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ)

* Mάθετε περισσότερα για την οργάνωση "Alerta"

* Ολα έτοιμα για τη Ν. Σαλαμίνα

* Συνέντευξη Μπρούνο Αγκουιάρ

 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 1029 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 5.0/1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ