Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 19:32
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2009 » September » 17 » Συνέντευξη Τύπου Τάκη Λεμονή 17-09-2009
18:28
Συνέντευξη Τύπου Τάκη Λεμονή 17-09-2009


Η ανατροπή

 
"Κάναμε κάτι καλό. Ήταν δύσκολο για τα παιδιά να αντιδράσουν, αλλά τα κατάφεραν. Βλέποντας την εικόνα των πρώτων 30’ λεπτών, ειδικά στη τριπλή ευκαιρία φοβήθηκα. Δουλεύουμε συνεχώς και όλα θα έρθουν με το καιρό. Γινόμαστε πολύ πιο επιθετικοί, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στα στημένα. Εκεί χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και θέληση. Πρέπει να αποκτήσουμε και σταθερότητα στο παιχνίδι μας ".

 

"Μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε. Αναλύουμε το παιχνίδι του Εθνικού. Το σκορ της ήττας από την ΑΕΛ δημιουργεί μία εικόνα, αλλά όταν δεις τον αγώνα, αμέσως αλλάζει η εικόνα.  Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Άλλαξε πολύ το ποδόσφαιρο από τη προηγούμενη φορά που εργάστηκα στη Κύπρο. Ένα παιχνίδι μπορούμε να το κάνουμε εύκολο εμείς. Τέτοια παιχνίδια είναι πιο επικίνδυνα από ένα ντέρμπι. Πρέπει οι παίκτες να έχουν πλήρη αυτοσυγκέντρωση"

 

Η ομάδα

"Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα όσα γίνονται στη προπόνηση. Πολλές φορές τα παιχνίδια που κάνουμε στη προπόνηση, είναι δυσκολότερα από τους αγώνες πρωταθλήματος".

 

Κοτσόλης

Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Μας στεναχωρούν όλους τα μουρμουρητά, γιατί στα αποδυτήρια είμαστε όλοι μία γροθιά. Από την ώρα που φορά το τριφύλλι δε νοείται να υπάρχουν αντίδρασεις από μερίδα του κόσμου. Να τον βοηθήσουμε όλοι, αλλά και αυτός τον εαυτό του για να βγει από τη πίεση"

 

Μακρίδης

"Δεν τον φέραμε για να το δούμε. Ξέρουμε ποιος είναι και πως μπορεί με τα προσόντα του να συνδέσει άμυνα και επίθεση. Κάνει πιο εύκολο το επιθετικό μας παιχνίδι, αλλά αμύνεται κιόλας".

 

Ο κόσμος

"Υπάρχει τεράστια πίεση, δεν υπάρχει μεγαλύτερη. Ο κόσμος είναι διψασμένος, θέλει πρωτιά αλλα είναι μακριά για να αντιληφθεί τις τεράστιες αλλαγές  που έγιναν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και που χρειάζονται κάποιο διάστημα για να αποδώσουν. Είμαι περήφανος γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε σε επαγγελματικά επίπεδα και στο Ηλίας Πούλλος και στα γραφεία. Θέλουμε όλοι να κάνουμε το κόσμο χαρούμενο και η πίεση θα φύγει με ένα τίτλο


πηγή : politis-sports.com


  
 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 671 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 5.0/1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ