Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 19:07
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2009 » November » 2 » Tο αγωνιστικό κομμάτι (ΟΜΟΝΟΙΑ-πεγεια 1-0)
20:15
Tο αγωνιστικό κομμάτι (ΟΜΟΝΟΙΑ-πεγεια 1-0)
ΟΜΟΝΟΙΑ-πεγεια 1-0
Ο αρχηγός σε μία απο τις πολλές του μάχες..

Η ομάδα μας χθές ήταν ανώτερη των περιστάσεων και πήρε μιά τεράστιας σημασίας νίκη απέναντι στην πεγεια την κοπ και την διαιτησία..

Η ομάδα απο το πρώτο ημίχρονο αγωνίστικε επιθετικά και επέβαλε τον δικό της ρυθμό στον αγώνα.. Τα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα της παφιακής ομάδας εκνέυριζαν τις προσπάθειες των δικών μας ποδοσφαιριστών που προσπαθούσαν να διασπάσουν το πολυπληθές αμυντικό σχήμα της παφιακής ομάδας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε ορθόδοξο ποδόσφαιρο και έψαχνε με αξιώσεις το γκόλ που θα της έδινε το προβάδισμα.. Όλο και περισσότερα ήταν τα λανθασμένα και προκλητικά σφηρίγματα του διαιτητή της αναμέτρισης που έσπαζε τον ρυθμό και προσπαθούσε να εμποδίσει την ομάδα μας απο την επύτευξη του γκόλ. 
Αποκορύφωμα ο μή καταλογισμός του πέναλτυ και η ανεπανάληπτη ανοχή στα απαίσια μαρκαρίζματα των πεγιωτών.

Η ομάδα μας όμως και οι ποδοσφαιριστές μας είχαν ψυχή, είχαν πάθος, αποφασιστικότητα και τα έδωσαν όλα για να πάρουν αυτό που αξίζαν ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους :
Κοτσόλη, Ντάβιτσον, Χαραλάμπους, Αλαμπί, Καρυπίδη, Κασέκε, Αγκουιάρ (71’Ζουράφσκι), Εφραίμ, Μακρίδη, Αλωνεύτη (65΄Χριστοφή), Κωνσταντίνου (85’Παναγή).

Το γκόλ της αναμέτρισης πέτυχε στο 78' ο Εφρέμ

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!!!

Ρασίντ Αλαμπί: «Ήταν ένα δύσκολο παιγνίδι που ευτυχώς καταφέραμε να κερδίσουμε. Έχουμε καλή ομάδα, παίζουμε αρκετά καλή άμυνα και προσπαθούμε να βγαίνουμε γρήγορα στην επίθεση. Αυτό το στοιχείο θέλουμε να βελτιώσουμε, να βγαίνουμε δηλαδή με ταχύτητα μπροστά και να δημιουργούμε φάσεις για γκολ. Αν συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με τον ίδιο τρόπο και γίνουμε ακόμη καλύτεροι, θα κερδίσουμε τον τίτλο».

Νόελ Κασέκε: «Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς και το μέλλον μας προδιαγράφεται λαμπρό. Αυτό το δείχνουμε σε κάθε παιγνίδι. Βλέπουμε το κάθε παιγνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι».

Ντάβινσον Μοράις: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Ασκώντας καλή πίεση στον αντίπαλο, μπορούμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Αν συνεχίσουμε να βάζουμε τέτοιες πιέσεις στους αντιπάλους μας, μπορούμε για το πρωτάθλημα. Με τον κόσμο δίπλα μας, έχουμε παίκτη επιπλέον. Πρέπει να συνεχίσουμε με ηρεμία τη σκληρή δουλειά και βήμα, βήμα να φτάσουμε στο στόχο μας».



Τα στιγμιώτυπα του αγώνα(thanks to heisman)




ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ

«Πετύχαμε άλλη μια σημαντική νίκη. Ήταν σημαντική για δυο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι απέναντι μας είχαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, την έχω παρακολουθήσει εγώ προσωπικά πάρα πολύ φέτος. Ξέραμε ότι θα είχαμε κάτι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουμε. Διαφωνώ λίγο με τον κόουτς, τα λάθη της άμυνας τους ήταν προϊόν της δικής μας πίεσης, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Θα συμφωνήσω όμως ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν πολύ καθοριστικές και οι δυο φάσεις του Στέφανου, αλλά στο τέλος πιστεύω ότι κέρδισε πραγματικά δίκαια η ομάδα μας.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι πρέπει να μάθουμε σαν ομάδα και ιδιαίτερα οι παίκτες, γιατί υπήρχε μια αναταραχή στο ημίχρονο, ότι από δω και πέρα θα παλέψουμε με αυτό τον τρόπο. Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να έχουμε δικαιολογίες για κάποιες αποφάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι πιστεύω ότι θα εξελιχθεί για μας όλο το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Ας μπούμε 3-4 φορές παραπάνω μέσα στην περιοχή, μήπως κερδίσουμε κάποιο πέναλτι. Αυτό που έχω να τονίσω είναι για τον κόσμο της Ομόνοιας, ότι πρέπει να περιμένει ότι τα πράγματα από εδώ και πέρα θα κυλήσουν σε αυτό το μοτίβο. Χρειάζεται όμως πολύ μεγάλη ψυχραιμία και συνεχή παρότρυνση στην ομάδα. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας όχι μόνο για το σημερινό παιχνίδι αλλά για την όλη του παρουσία. Η μεγάλη μας δύναμη είναι ο κόσμος και πρέπει να τον βλέπουμε συνέχεια κοντά παρά τις βροχές και το κυνήγι. Είναι μια πολύ καθοριστική χρονιά για την Ομόνοια και τους χρειαζόμαστε όπως έρχονται, να έρχονται ακόμα περισσότεροι. Ήδη ξεχάσαμε τον αγώνα με την Πέγεια και βλέπουμε το επόμενο ντέρμπι που είναι με το Παραλίμνι».

 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 676 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 5.0/1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ