Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 17:46
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2010 » March » 1 » Τους Ξέ(πέ)ρασε Όλους - Ομόνοια-Άρης 2-1
19:18
Τους Ξέ(πέ)ρασε Όλους - Ομόνοια-Άρης 2-1

Μετά και την λευκή ισοπαλία 0-0 στο κοτέτσι η ομάδα μας εκμεταλεύτηκε πλήρως την ευκαιρία να ανεβεί εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος, 3 αγώνες πρίν το τέλος της κανονικής διάρκειας του φετινού μαραθωνίου, και 9 αγώνες πρίν το φινάλε.

 Μέσα σε ένα παγομένο και μουντό συννεφιασμένο κλίμα, πανυγήρισαν οι 8 περίπου χιλιάδες Ομονοιάτες που βρέθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας, την επάνοδο στην κορυφή. Είδαν ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα απο τον Μagic Zουράφσκι και το πρώτο φετινό τέρμα πρωταθλήματος για τον φορμαρισμένο Δημήτρη Χριστοφή.

 Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η επιστροφή του Στάθη Αλωνεύτη η οποία ενθουσίασε τον Πράσινο Λαό που αποθέωσε τον αριστεροπόδαρο στάρ της ομάδας, που μέσα στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε, παρόλο που δέν είχε ουσιαστική συνεισφορά στο αποτέλεσμα εντόυτις έδειξε σε όλους την ευκολία με την οποία ένας τόσο ικανός ποδοσφαιριστής προσδείδει ταχύτητα, και ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Ένας ποδοσφαιριστής που με μιά καλή παρουσία στο τελικό σκέλος του πρωταθλήματος μπορεί να πάρει την ομάδα στα πόδια, με τις ποδοσφαιρικές του επινοήσεις.

 Η συνολική απόδωση της ομάδας μας δεν αποτελεί κάτι το συγκλονιστικό στον αγώνα με τον Άρη, παρά το καθαρό προβάδισμα των 2 τερμάτων που μας έδωσε το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα πήρε απλά το ζητούμενο και περιμένει αυτή τους αντιπάλους να την κηνυγίσουν.

Πώς αγωνιστίκαμε :
Ομόνοια:Γιωργαλλίδης, Ντάβιντσον, Λεάντρο, Κακά, Βέντζελ, Κασέκε, Μακρίδης, Χριστοφή, Εφραίμ, Ζουράφσκι, Ρενχίφο

Δηλώσεις Προπονιτή :
«Δώσαμε ακόμη ένα τελικό και κερδίζοντας τον βρεθήκαμε στην κορυφή της βαθμολογίας αφού εκμεταλλευτήκαμε με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία στην Λάρνακα. Βλέπουμε μπροστά και πρέπει να είμαστε σοβαροί για να μείνουμε στην κορυφή και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Βρήκαμε αρκετές ευκαιρίες στον αγώνα και καταφέραμε να πετύχουμε δυο γκολ τα οποία ήταν αρκετά για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει ωστόσο να προσπαθήσουμε να περισσότερο για να ην δεχόμαστε γκολ στο τέλος του αγώνα. Μπράβο στον Άρη για το ποδόσφαιρο που έπαιξε σήμερα και δεν κλείστηκε πίσω στην άμυνα.»


Δηλώσεις Γιώργου Εφρέμ :
«Μια ακόμη σημαντική νίκη για μας. Ακολουθούν ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια αλλά όλοι μαζί στην ομάδα σαν μια γροθιά κάνουμε τα πάντα για το καλύτερο της ομάδας και να μείνουμε στην κορυφή. Συγχαρητήρια και στον κόσμο μας και τον θέλουμε κοντά μας μέχρι το τέλος». (omonoianews.com)



Tα στιγμιότυπα του αγώνα (www.kifines.com - HeismanG9)

 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 1034 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 5.0/1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ