Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 19:07
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » 2009 » November » 17 » ZαελΙΣΤΕ ΤΟΥΣ... Κλήρωση και πάλι ΕΝΤΟΣ έδρας!!!
13:08
ZαελΙΣΤΕ ΤΟΥΣ... Κλήρωση και πάλι ΕΝΤΟΣ έδρας!!!

Κλήρωση και πάλι ΕΝΤΟΣ έδρας!!!
Στην κλήρωση που έγινε σήμερα για τον θεσμό του Κυπέλλου, η ομάδα μας κληρώθηκε να αγωνιστεί σε διπλούς αγώνες με την Αελ. Στην μέγιστη προσπάθεια που καταβάλλει η ΚΟΠ για να εξαλείψει την προκατάληψη, τα παιγνίδια ορίστηκαν για 9 Δεκεμβρίου και 16 Δεκεμβρίου...

Όχι ότι περιμέναμε κάτι άλλο, αλλά το ότι παίζουμε στις 13 με το αποελ στο πρωτάθλημα, δεν φαντάζομαι πως πέρασε από το μυαλό τους. Ούτε ότι παίζουμε μια εβδομάδα πριν με Αέλ για το πρωτάθλημα....

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Θεόδωρου Καυκαρίδη, η ΟΜΟΝΟΙΑ σέβεται τον αντίπαλο της, όμως το Κύπελλο είναι στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αν παρουσιαστούμε σοβαροί θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Εννοείται πως τα "παραχαϊδεμένα" της ΚΟΠ έπεσαν στα μαλακά, αλλά και οι αγώνες τους μετατέθηκαν...για τον Γεννάρη!

πηγή : www.kifines.com


ANAKOINΩΣΗ ΘΥΡΑΣ-9 = 17-11-09

Η επιτροπή της ΘΥΡΑΣ 9 ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη για την Τρίτη 17/11/2009 εκδήλωση για την Επέτειο του Πολυτεχνείου αναβάλλεται. Οι λόγοι έχουν να κάνουν καθαρά με τεχνικά ζητήματα εφόσον οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών δεν μας αφήνουν χρόνο ενασχόλησης και διοργάνωσης. Ταυτόχρονα, η επιτροπή μας συζήτησε όλες τις εξελίξεις και σε συνεργασία με το σωματείο μας αξιολογούμε την κατάσταση και παίρνουμε συγκεκριμένες αποφάσεις. Αυτές τις δύσκολες ώρες καλούμε για ακόμη μια φορά τον κόσμο μας όπως δείξει την απαραίτητη ψυχραιμία και σε καμιά περίπτωση να μην προβεί σε καμιά απάντηση στις προκλήσεις των οιονδήποτε. Η συνεχής παρουσία μας στο οίκημα της ΘΥΡΑΣ 9 είναι απαραίτητη για να δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά ώστε να πετύχουμε το τρίπτυχο «συσπείρωση, οργάνωση και επαγρύπνηση».

 

Ο Πράσινος Λαός αυτή τη στιγμή θα πρέπει να συσπειρωθεί δίπλα από την ΟΜΟΝΟΙΑ, να οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο γύρω από την οργανωμένη μας κερκίδα και να επαγρυπνεί καθημερινώς ώστε να προστατεύσουμε την ΙΔΕΑ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως και τον κόσμο μας. Προς τις κατευθύνσεις αυτές έχουν παρθεί συγκεκριμένες αποφάσεις οι οποίες θα συζητηθούν με τα στελέχη και τα μέλη μας και θα γίνουν ενημερώσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Κλείνοντας θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τους πάντες ότι σύντομα θα εκθέσουμε δημόσια όλα όσα πιστεύουμε ότι πρέπει να γνωρίζει η κοινή γνώμη και σαν αρχή ήταν η χθεσινή μας ανακοίνωση στην οποία παραπέμπουμε για ενημέρωση σε σχέση με το τι ακριβώς συνέβη. Εμείς για ακόμη μια φορά δεν απαντάμε σε κανένα και όσες ανακοινώσεις και αν εκδώσουν δεν πρόκειται να πετύχουν ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ αλλοίωση των γεγονότων και της αλήθειας.


AΛΛΑ ΑΡΘΡΑ



 SHARE THIS POST WITH YOUR FRIENDS
Views: 746 | Added by: Omonoia.ucoz | Rating: 5.0/1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

Eίμαι η Πετρούλα και γαμώ το ΑποεΡλ.. Φιλάκια!!
ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (όταν μιλάνε οι αριθμοί)!!!
Άντε να λύσουμε, Να τους γαμήσουμε
ΠΕΤΡΑ - ΨΑΛΙΔΙ - ΧΑΡΤΙ ( Voreiopetalo.com )
Σαν σήμερα 06/10/2007
Δεν είναι αγώνας - Είναι Πόλεμος
Όλη τη βδομάδα για τη τριφυλλάρα
Όλα για το 3Χ3 και την κορυφή
Kάθε Αρχή Και Δύσκολη
ATY (X)IΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ