Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 18:37
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » Entries archive
Ολυμπιακός - OΜΟΝΟΙΑ 1-3


Έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή το Μιχάλη Κωνσταντίνου, ο οποίος σημείωσε τα δύο από τ ... Read more »

Views: 570 | Date: 23-Sep-2009

Πρόβλημα με τον Ελλαδίτη Χρίστο Πατσατζόγλου προέκυψε στην Ομόνοια. Ο διεθνής αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κατά τη χθεσινή προπόνηση και αυτός είναι ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολή από τον σημερινό αγώνα.

Ο "Πάτσα" θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος. Πάντως οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πρόβλημα το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό..

< ... Read more »

Views: 579 | Date: 23-Sep-2009

H OMONOIA πληροφορεί το φίλαθλο κοινό της για τη προπώληση των εισιτηρίων, για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με την ΑΠΕΠ (Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου-19:00) στο Τσίρειο Στάδιο.

... Read more »

Views: 919 | Date: 23-Sep-2009

Επιτέλους πράξη που δίχνει ότι ΔΕΝ είμαστε μαλάκες κανενός 


Προχώρησε σε καταγγελία Σταμάτη
Τα παράπονα των διοικούντων την Ομόνοιας κατά του διαιτητή Μάριου Σταμάτη, ο οποίος ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης τ ... Read more »
Views: 554 | Date: 23-Sep-2009


Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Σιντιμπέ, Ασπρογένης, Αλαμπί, Κασέκε, Σκεύος Χρίστου, Ζλόγκαρ, Εφραίμ, Κατσιής, Βέντζελ, Γραμμόζης, Χριστοφή, Ζουράφσκι, Κωνσταντίνου, Αγκουιάρ, Κυριάκος, Μακρίδης, Κάσερες και Παναγή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα συμμετέχουν την Τετάρτη σε πρωινή προπόνηση.

Πιθανή εντεκάδα : Σιντιμπέ, Κάσερες, Κάτσης, Αλαμπί, Χρήστου, Κασέκε, Γραμμόζης, Αγκουιάρ, Κυριάκο, Εφρέμ, Κωσταντίν ... Read more »
Views: 540 | Date: 23-Sep-2009

Μετά το τρία στα τρία που πέτυχαν στο πρωτάθλημα, άπαντες στην Ομόνοια στρέφουν την προσοχή τους στο αυριανό (23/9, 19:00 «Α») παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Στόχος των «πρασίνων» είναι η κατάκτηση και των δυο τίτλων και έτσι αντιμετωπίζουν κι αυτή τη διοργάνωση με τη δέουσα προσοχή. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και στην αποστολή συμμετέχει κανονικά και ο Κωνσταντίνου. Αναλυτικά η αποστολή:

Σιντιμπέ, ... Read more »
Views: 914 | Date: 23-Sep-2009

Δηλώσεις Λεμονή

Τάκης Λεμονής (προπονητής Ομόνοιας): «Πετύχαμε μια επαγγελματική νίκη την οποία θα χαρακτήριζα πολύ σημαντική, όπως σημαντικό θεωρώ το γεγονός ότι σε ολόκληρο το παιγνίδι δεν είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, είχαμε σοβαρότητα και μια ισορροπία σε όλες μας τις γραμμές.

 

Στο α΄ ημίχρονο είχαμε πιο καθαρ ... Read more »

Views: 555 | Date: 21-Sep-2009

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.. ΑΥΤΟΙ ΜΙΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..

Μια ισοπαλία μετά απο κανονικό παιχνίδι ίσως να γκρέμιζε αφάνταστα τα όνειρα κάθε αποερλίστα..
Μια ισοπαλία όμως με την ομάδα τους να ισοφαρίζει στο τελευταίο ουσιαστικά λεπτό της κανονικής διάρκειας προκαλεί εν μέρη μια εφορία και μια γλυκόπικρη γεύση αλλά ΟΧΙ απογοήτευση..
Αυτό προσπάθησε για ακόμα μια φορά η διαιτησία με εκτελεστή αυτή τη φορά τον αντρονίκου όμως πέτυχε αντίθετα αποτελέσματα..
Διαφωνείες εκ των διοικούντων και των εκπροσώπων τύπου, ... Read more »
Views: 711 | Date: 21-Sep-2009

ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΦΟΥΝΤΟΝΟΥΝ!!!
Η παράδοση που θέλει την Ένωση να δυσκολεύει το ΑΠΟΕΛ στο Παραλίμνι δεν άλλαξε ούτε στο σημερινό παιχνίδι. Η έξυπνη τακτική του Γιανέσκι και η έλλειψη καθαρού μυαλού από πλευράς ΑΠΟΕΛ είχε ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να έρθουν ισόπαλες με 1-1.

Views: 775 | Date: 20-Sep-2009


«Ήταν μια επαγγελματική νίκη, μια σοβαρή νίκη και είχαμε καλή απόδοση. Δεν είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, διατηρήσαμε καλό ρυθμό και είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε 4-5 καλές φάσεις για γκολ που ήταν προϊόν καλών συνδυασμών».

Για το θέμα Μιχάλη Κωνσταντίνου είπε:

«Είναι κάποια πράγματα που θέλουμε να δουλέψουμε. Δεν είναι ευχάριστο να αφήνεις εκτός αποστολής ένα ποδοσφαιριστή όπως τον Κωνσταντίνου αλλά σε κάποια θέματα και εγώ και η διοίκηση είμαστε κάθετοι. Έχουμε καλούς παίκτες και πρέπει να τους κάνουμε ομάδα».
Views: 527 | Date: 19-Sep-2009

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 »
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ