Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 18:57
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » Entries archive

Το δρόμο της επιστροφής στην ενεργό δράση πήρε ο Αντώνης Γεωργαλλίδης. Σύμφωνα πάντοτε με τις οδηγίες των ιατρών, ο άτυχος διεθνής τερματοφύλακας, ξεκίνησε να ασκείται πολύ προσεκτικά με τη μπάλα. Αν όλα πάνε καλά, σύμφωνα με τους υπολογισμούς σε ένα μήνα από σήμερα θα είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Τη πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη θα μεταβεί στην Αθήνα, όπου και θα εξεταστεί από το δρ. Λάκη Νικολάου. Από την εξέταση αυτή, θα κριθεί κατά πόσον θα τεθεί άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Views: 555 | Date: 08-Oct-2009

Το σημαντικότερο απ' όλα όμως στοιχείο, που κρατάνε στο "στρατόπεδο" της Ομόνοιας, μετά την εμφάνιση με την Ανόρθωση, η οποία δεν συνοδεύτηκε με νίκη και αποτέλεσε το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη για τους "πράσινους", είναι ότι ... Read more »

Views: 537 | Date: 05-Oct-2009

 Νέο κελεπούρι ανακαλύψαμε χθές.. Άλλος ένας κρυμμένος άσσος στο μανίκι της ΚΟΠ. Όσο καλή και αν ήταν η προσπάθεια χθές του Κασέκε που αλώνιζε το γήπεδο. Όσο σημαντική και να ήταν η εισφορά του Μιχάλη Κωσταντίνου και η πνοή που έδωσε στην επίθεση να με συγχωρίσουν αλλά ο διακριθέντας στο παιχνίδι ήταν αυτός ο μαλάκας με το κίτρινο που ούτε το όνομά του δεν θέλω να γράψω.

Ρεσιτάλ όπως είπε και ο Εκπρόσωπος τύπου του σωματίου μας με πρωταγωνιστή ένα νέο ταλέντο οπως όλα δείχνουν, πανέτοιμο να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του για την εκπλήρωση των στόχων της!!!

Views: 505 | Date: 04-Oct-2009

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

Τ
ο πρωτάθλημα συνεχίζεται και επιτέλους μυρίζει ντέρπι. Η ομάδα μας δεν σταματά να ανεβένει αγώνα με αγώνα και όλοι μας θα είμαστε δίπλα της. Μια ομάδα που χτίζεται εδώ και μόλις 2 χρόνια είναι λογικό να αντιμετωπίζει πολλές φορές δυσκολίες στο να πίσει τους οπαδούς της. Το γεγονός ότι η βασίλισσα δεν κάθεται στον θρόνο της εδώ και 6 αγωνιστικές σεζ ... Read more »
Views: 604 | Date: 01-Oct-2009


Κάτι που απο χθές έγραψα στο site με βρήσκει σήμερα απόλυτα δικαιομένο!!!

Για ακόμη μια φορά Η Βρόμα ξανακτυπά αλλά μας βρίσκει πανέτοιμους και φύλακες άγγελους της ομάδας μας προς κακή τους τύχη.. Σήμερα όλοι θα προσπαθήσουν να ρίξουν το ηθικό μας και να μας κατευάσουν τα κεφάλια... ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ότι πονάει πολύ όταν Ο ΛΑΟΣ ΓΑΜΑΕΙ... και αυτό προσπαθούν να πλήξουν ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ οι απανταχού αντι-ομονοιάτες... 

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ... Read more »
Views: 563 | Date: 29-Sep-2009


Aυτή η ομάδα που είδαμε σήμερα για ακόμη μια φορά μας αποδεικνίει ότι κάνει πρωταθλητισμό. Για ακόμη ένα παιχνίδι παρουσιάσαμε στοιχεία μεγάλης ομάδας.. γρήγορες εναλλαγές της μπάλας.. κάθετες μπαλιές.. εκρηκτικά φτερά, με τον Εφραίμ για ακόμη ένα παιχνίδι να μυάζει ασταμάτητος. 

Κάτι άλλο πολύ σημαντικό η ομοιογένεια που σιγά σιγά δίχνει ότι έρχεται στην ομάδα μας.. και πάνω απ΄ όλα οι παίκτες αγωνίζονται σάν ομάδα και όχι σαν μονάδες.

Views: 500 | Date: 28-Sep-2009


Ολα έτοιμα για ακόμη μια πράσινη γιορτή στο Τσίρειο..

Τα τσιμέντα μας περιμένουν αύριο για ακόμη μια φορά. Εκεί που κάθε ομονοιάτης ένιωσε την ηδoνή και την υπερηφάνια του να είναι πράσινος. Το Τσίρειο στάδιο αναμένεται κατάμεστο απο φίλους του τριφυλιού για να ζήσουμε τις στιγμές που μόνο εμείς μπορούμε..

Με πολλά κίνητρα ξανά, πάμε για το 4 στα 4 με το ηθικό στα ύψη και ... Read more »
Views: 810 | Date: 27-Sep-2009

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 4 ΣΤΑ 4 ...

Δηλώσεις απο το επίσημο site της Απέπ www.apepfc.com 

"ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ

- Τι και εάν πολλοί μας αμφισβήτησαν.

... Read more »

Views: 516 | Date: 25-Sep-2009


«Υπολογίζουμε την ΑΠΕΠ, όπως και κάθε αντίπαλο. Ξέρουμε το παιχνίδι της, ξέρουμε ότι είναι ομάδα, αμυντικού προσανατολισμού, ότι αντιμετωπίζει μεγαλύτερη ομάδα, αλλά ξέρουμε πως είναι πειθαρχημένη ομάδα και έχει αγωνιστικότητα. Θα είναι για μας ένα παιχνίδι υπομονής και ευφυίας. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να την διεμβολίσουμε. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, θα την αντιμετωπίσουμε, ψύχραιμα και σοβαρά και θέλω να πιστεύω ότι θα πετύχουμε στους σχεδιασμούς μας».

Views: 446 | Date: 25-Sep-2009

« Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρωινή προπόνηση της ομάδας. Ο Χρήστος Πατσατζόγλου ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες. Ατομικά (ελαφρύ τρέξιμο) συνεχίζει να γυμνάζεται ο Αντώνης Γεωργαλλίδης, πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθεί ο Αλεξάντερ Πάντιτς».

Views: 549 | Date: 25-Sep-2009

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 »
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ