Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 19:58
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » Entries archive

OMONOIA - Δόξα 3-0

Μέσα σε βαρύ Ομονοιάτικο κλίμα η ομάδα μας με καλή εμφάνιση και καλό ρυθμό κέρδισε, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες τη Δόξα με 3-0. Τα γκόλ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Εφρέμ στο 7', Ζλόγκαρ στο 42' και Μ. Ζουράφσκι στο 54'.

Λίγες ήταν οι δηλώσεις πρίν και μετά τον αγώνα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ για ακόμη μιά φορά χάνει ένα αγαπητό μέλος απο την οικογένειά της.

Τ. Λεμονής: «Μπορεί να ξεκινήσαμε αγωνιστικά καλά τη χρονιά, αλλά τα υπόλοιπα δ
Views: 946 | Date: 05-Jan-2010



ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ(www.omonoia.com.cy)

 Με βαθιά θλίψη και πόνο, ανακοινώνουμε πως το μέλος του Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Μάριος Καραμαλλάκης, απεβίωσε τα ξημερώματα σε ηλικία 43 ετών και μετά από μάχη με την επάρατη νόσο. Ο εκλιπών καταλείπει σύζυγο και 2 αγόρια.

... Read more »

Views: 1312 | Date: 03-Jan-2010



Στη τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τη δόξα. Ο αυριανός αγώνας θα αρχίσει στις 7μ.μ και θα είναι τηλεοπτικός απο τo Ltv Sports 1.

Tα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας είναι 15 ευρώ για το κανονικό εισιτήριο, 10 για το μαθητικό και 1 ευρώ για το παιδικό.
Τα ταμεία στο στάδιο θα αν
Views: 813 | Date: 03-Jan-2010

 
Φίλοι, αδέρφια, ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ..

 Καλή χρονιά σε όλους, γεμάτη χαρά σε εσάς και στις οικογένειές σας, γεμάτη επιτυχίες, και πάνω απ' όλα γεμάτη νίκες, χαρές και ΤΙΤΛΟ.

 Το 2010 ευχόμαι να είναι η αρχή για την νέα χρυσή δεκαετία της ομάδας μας. Το βιβλίο του κυπριακού ποδοσφαίρου αρχίζει να ατονίζει με την απουσία της ομάδας μας απο τις κεντρικές σελίδες του. Η νέα δεκαετία είναι εδώ για να επαναφέρει τη ... Read more »
Views: 918 | Date: 01-Jan-2010

 
 
 
Επιστροφή στις προπονίσεις απο 28 Δεκεμβρίου για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Μετά το 5ήμερο ρεπό Χριστουγέννων το Η. Πούλλος ξαναγέμίζει και πλέον όλοι στα πόστα τους, πιάνουν δουλειά.
Τα τελευταία νέα για την ομάδα μας μας έρχονται απο την προπόνηση της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου. Νέα ευχάρηστα όσο αφορά τους τραυματίες ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι οποίοι συνέχισαν την αποθεραπία με τον Κ. Μακρίδη να υπολογίζετ ... Read more »
Views: 828 | Date: 29-Dec-2009

 
 
 
Οι εξελίξεις στην Ομόνοια, τρέχουν παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα. Στις 27 του μηνός θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση απο την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας :
 
Η σχετική ανακοίνωση: (www.omonoia.com.cy) ... Read more »
Views: 1740 | Date: 25-Dec-2009

 
 
Με καλή παρουσία και αρκετά καλό ρυθμό η ομάδα μας χθές πέρασε νικηφόρα απο την Πάφο και το Παφιακό, με αντίπαλο την Τοπική ομάδα της ΑΕΠ. Τα αγωνιστικά αλλά και τα εξωαγωνιστικά προβλήματα δέν ήταν αρκετά για να εμποδίσουν τους ποδοσφαιριστές μας να πάρουν το τρίποντο. Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο όπως όλοι λέγαμε πρίν τον αγώνα.
 
Ένα τρίποντο που διώχνει πάνω απ' όλα την κάκιστη ψυχολογική κατάσταση που υπήρχε στην ομάδα μας το τελευταίο τριήμερο, αλλά παράλληλ ... Read more »
Views: 811 | Date: 20-Dec-2009



Mε απουσίες και προβλήματα η Ομάδα μας ξεκινά το 2ο γύρο του πρωταθλήματος, ταξιδεύοντας για τη Πάφο. Οι 3 βαθμοί στο αυριανό παιχνίδι είναι η τελευταία σκέψη για κάθε Ομονοιάτη, με τα όσα ζεί τις τελευταίες ημέρες. 3 βαθμοί που είναι βεβαίως σημαντικοί για την συνεχεια του πρωταθλήματος, όμως όχι τόσο σημαντικοί όσο η ΟΜΟΝΟΙΑ!!!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πάνω απο όλα και αυτό ας το καταλάβουν αυτοί που δέν το έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη στο μυαλό τους.

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα αποτελείται απο τους εξείς :

Σιντιμπέ-Ασπρογένης

Καρυπίδης-Ντάβινσον-Βένσελ-Αλαμπί-Χαραλάμπους-Χρήστου

Ζλόγκαρ-Παναγή-Γραμμόζης-Κατσής

Ζουράφσκι-Χριστοφή-Κωνσταντίνου-Κυριάκος-Εφραίμ-Κύπρου


... Read more »
Views: 831 | Date: 18-Dec-2009

 Ομόνοια - Αέλ 0-2


Το σκόρ απο μόνο του φανερώνει μια ήττα. Ήττα μέσα στο ΓΣΠ και αποκλεισμός. 
Ήττα δίκαιη απο ένα αντίπαλο που ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο και κατάφερε να το πάρει.

Πώς αγωνιστήκαμε:
Ομόνοια ... Read more »
Views: 1321 | Date: 16-Dec-2009


Το παιχνίδι με τους ακατονόμαστους τελείωσε. Η ομάδα πλέον βλέπει τον επόμενο αντίπαλο. Αυτή τη φορά είναι η αέλ για το θεσμό του κυπέλου. Η ομάδα μας καλείται να υπερασπιστεί το νικηφόρο 0-1 στη Λεμεσό και να σφραγίσει με 2η νίκη τη πρόκριση της στους 8 του κυπέλου. Ένας τίτλος που κάθε άλλο παρά αδιάφορους μας βρησκει.



... Read more »

Views: 850 | Date: 15-Dec-2009

« 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 »
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ