Main
RSS Saturday, 18-May-2024, 15:38
Τελευταία Νέα Ομόνοιας Συνθήματα Ομόνοιας
HOME | PHOTOS | VIDEOS | DOWNLOADS
ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site

ΣΥνδεση στο site
free counters

Main » Entries archive


Aέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1(Κύπελλο(16)1ος αγώνας)

Η ομάδα μας πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τον επόμενο γύρο του κυπέλου μετά το 0-1 που πέτυχε στη Λεμεσό.
Το γκόλ της ομάδας μας πέτυχε ο Μιχάλης Κωσταντίνου που ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του αγώνα.
Η ομάδα μας, δέν έδειξε να βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα απόδωσης, και καλείτε να φτιάξει πολλά στη συνέχεια για να παρουσιάσει την ομάδα που οι οπαδοί περιμένουν να βλέπουν στο γήπεδο.

Το αποτέλεσμα το σημερινό αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ψυχολογική ντόπα πριν το αιώνειο ντέρπι με τους ακατονόμαστους.

... Read more »
Views: 801 | Date: 09-Dec-2009


Και τώρα το κύπελο. Η ομάδα μας ταξιδεύει ξανά στη Λεμεσό και στο Τσίρειο να αντιμετωπίσει και πάλι την ομάδα της λεμεσού αυτή τη φορά για τον αγώνα κυπέλου. Η κλήρωση μας έφερε αντιμέτωπους με μια αξιόμαχη ομάδα, παρόλα αυτά η πρόκριση θα κριθεί στην δική μας απόδοση στο γήπεδο.

Οι παίκτες καλούνται να δώσουν τις δικές τους απαντίσεις στον αγωνιστικό χώρο μετα την ήττα της 12ης αγωνιστικής που ήταν και η πρώτη στη φετινή χρονιά.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε κανονικά και ο προπονητής έχει ετοιμάσει τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα με την Αέλ.



Tελευταία νέα (επίσημη ενημέρωση) = www.omonoia.co ... Read more »
Views: 847 | Date: 08-Dec-2009



Μια κακή εμφάνιση απο την ομάδα μας και η πρώτη ήττα του πρωταθλήματος είναι γεγονός. Η μέτρια εμφάνιση απογοήτευσε τους οπαδούς μας που βρέθηκαν απο νωρίς στο γήπεδο για να σπρώξουν την ομάδα μας σε μια ακόμη επιτυχία, όμως η ομάδα ήταν κατώτερη των προσδοκιών και δίκαια άφησε πίσω της 3 βαθμούς.
Το σκόρ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δίκαιο καθώς μπορεί η αντίπαλη μας ομάδα να μήν έδειξε και τίποτα το ιδιέτερο, όμως εκμεταλεύτηκε την ευκαιρία που βρήκε για να πετύχει το τέρμα και να πάρει τη νίκη. Η ομάδα μας πέταξε στον κάλαθο των αχρίστων 2 μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκόρ και το πλήρωσε στο 2ο λεπτό των καθηστερίσεων.

Η ομ ... Read more »
Views: 898 | Date: 06-Dec-2009

     

* Γεννήθηκα και ζω και αναπνέω.. - με τα μυαλά μου μαρμελάδα - με τριφύλλι στη καρδιά - και ζώ ένα όνειρο μονάδικο - εκεί ψηλά στη θύρα την 9.


Views: 4019 | Date: 03-Dec-2009



«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει τις πληροφορίες για τη διάθεση των εισιτηρίων στον αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο (Σάββατο 5/12-14:30).

- Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 17 ευρώ τα κανονικά και 12 τα μαθητικά. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών εισέρχονται δωρεάν.

- Οι είσοδοι του Τσιρείου θ΄ανοίξουν στις 12:30. Με την αγορά του εισιτηρίου θα πρέπει να παρουσιάζεται και η πολιτική ταυτότητα (το μέτρο αφορά και τους κατόχους διαρκείας). Το ίδιο ισχύει και κατά την είσοδο στο στάδιο. Η έγκαιρη άφιξη στο Τσίρειο θα διασφαλίσει και την αποφυγή πιθανής ταλαιπωρίας.

- Η προπώληση ... Read more »
Views: 825 | Date: 01-Dec-2009


Ένα άσχημο βράδυ για την αγαπημένη μας ομάδα που δέν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την συνέχεια της πορείας μας για τον τίτλο. Η σημασία που είχε ο αγώνας ήταν κομβική καθώς με νίκη η ομάδα μας εδρεωνόταν για τα καλά στη θέση που της αρμόζει. Η κορυφή διατηρείται για άλλη μία αγωνιστική με τη μοναδική διαφορά η αναμονή του τελευταίου αγώνα της 11ης Αγωνιστικής που πλέον αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον για μας. 

Με λίγα λόγια 1 Χ 1 = 1. Όπως είμαστε και στην προηγούμενη αγωνιστική είμαστε και σε αυτήν. Μόνοι και ωραίοι στην κορυφή του βα ... Read more »
Views: 897 | Date: 29-Nov-2009


- Ποιο είναι το μυστικό της τόσο καλής μέχρι τώρα πορείας σου στην Ομόνοια;

«Δεν οφείλεται μόνο σε μένα. Όλη η αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι πολύ καλή και με βοήθησε στο να μη δεχτώ γκολ για πέντε συνεχόμενους αγώνες».

... Read more »

Views: 1028 | Date: 29-Nov-2009

      


Η Ομόνοια στην πρώτη θέση. Οι βαθμοί που έχετε σας ικανοποιούν;

- Φυσικά και είμαστε ικανοποιημένοι, από τη στιγμή που είμαστε στην πρώτη θέση. Αυτή είναι η θέση που θέλουμε και πρέπει να κρατήσουμε μέχρι το τέλος.

Η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο;
- Ναι, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια, όπως και κάθε ομάδα. Πιστεύω ότι έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες αυτή τη χρονιά και για την ώρα παίζουμε αρκετά καλά και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.

Πόσο σας ικανοποιεί η μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας σας;
- Είμαστε αρκετά ικανοποιημέν ... Read more »
Views: 865 | Date: 29-Nov-2009



Επίσημη ενημέρωση:(www.omonoia.com.cy)
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όλοι οι παίκτες ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα. Οι "τριφυλλοφόροι" θα ολοκληρώσουν τη προετοιμασία τους για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, με προπόνηση αύριο στις 15:00.
Views: 927 | Date: 27-Nov-2009

ΑLERTA - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Bayern Munich

Views: 8685 | Date: 26-Nov-2009

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 11 12 »
ΦΟΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Η ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ